friendship sms

Te-mbeti de smecher ce esti, sau de fricos, ca sa-ti gasesti curajul ?

Ma bucur ca am devenit prieteni buni, mai am nevoie de inca doi si o sa am bere gratis toata saptamana

O bere e afrodisiac pentru sex, doua beri e afrodisiac pentru gura. Cu cate beri te servesc in seara asta ?

Iti plac fetele goale ? Poate pentru ca goale sunt doar papusile gonflabile pe care le umplii cu aer.

Cand vad o lebada ma gandesc la iubire, cand vad o rama ma gandesc la tine.

Inima este singurul ceas care masoara timpul real. Amandoi am obervat cand santem impreuna si inimile ne bat repede cum zboara timpul.

varianta sms pt prieteni : Cand vrei sa te sun da-mi un bip, cand vrei sa vin la tine da-mi doua bipuri, cand te masturbezi nu-mi da nici un bip.

Amanta si sotia pentru sot sunt ca uleiul si benzina pentru motor nu va merge niciodata bine doar cu una singura dintre ele

Peste 3 zile voi termina un experiment care a implicat abstinenta sexuala 1 an de zile si doresc sa organizez un concurs pentru a alege prima fata cu care voi face sex dupa 1 an. Vrei sa te inscrii si tu ?

Pentru fiecare sms dau cativa centi din buzunarul meu, pentru fiecare clipa de tacere a ta dau cateva zile din viata mea. Oare am sa raman mai intai fara zile sau cu buzunarele goale ?

Cat de mult te iubesc, nu vei sti niciodata. Ai patruns in inima mea fara sa imi dau seama,iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fi iubit.TE IUBESC

Este foarte tarziu si oboseala din cursul zilei isi face aparitia,as vrea sa adorm dar ochii refuza comenzile,vad in fata mea frumosul tau chip si ca un film revad minunatele momente petrecute impreuna..

Azi te-am intalnit pe tine , Gandul meu s-a Ratacit , l-ai luat dupa tine, inima mi-a tresarit , vino repede la mine , vino ca sa ne iubim ,azi iti spun , te Iubesc cu Adevarat !

Cele mai dulci trufandale / Sunt buzele tale / Cele mai delicioase gustari / Sunt ale tale zvarcuri / Ah, inca-mi infoara limba / Al aromei tale ecou / Si totusi astept mereu cu nerabdare / Sa te gust din nou

Intr-o zi / Iti voi privii / Ochii tristi / Si pesimisti / Si-am sa-ti spun / Ca esti nebun / Ca tu nu crezi / Nu poti sa vezi / Cat te iubesc / De-nebunesc / Si eu ca tine / Sa-ti fie rusine

0 comments:

Post a Comment