Funny sms

E seara,afara e frig,gandul meu la tine zboara mereu,nu il pot opri pt ca esti mereu in gandul meu,in inima mea e scris numele tau si acolo va ramane scris mereu,as vrea sa te simt aproape,sa ma tii in brate,sa ma saruti......eu... sa iti spun cat de mult te iubesc si ca de cand ai aparut in viata mea ma simt in siguranta,protejata si fericita,esti ca o raza de lumina pt mine ce ai aparut exact cand trebuia,sa-mi aduci un strop de fericire sau mai multa fericire,pt ca fericirea mea esti tu.KISS YOU!

Sms de dragoste de la admiratorul secret: Stiu ca nu inseamna mult un te iubesc / Scris cu degete tremurande pe-un telefon uzat / Dar mai mult nu indraznesc / Nu pot mai mult dar Doamne cat te plac!

Am trimis un sms / Unde dragoste nu e / Dar e haios si are rima / Sper sa-ti ajunga la inima / Si s-auzi cum iti soptesc / Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!

Inima doare dar iubirea rezista / Ochii lacrimeaza dar fericirea rezista / Eu si cu tine impreuna mereu / Nu ne e bine dar nici nu e greu

Ti-am cules ghiocei / Caci esti pura ca ei / Ti-am oferit lalele / Caci esti fermecatoare ca ele / Ti-am cules trandafiri / Sa ajungem miri

Nedespartire: Cand dorm te port in vise, cand sunt treaz te port in ganduri, cand sunt langa tine ma arunc in bratele talr, cand voi murii sufletul meu se va cuibarii in bratele tale.

Te-am visat azi noapte / Acoperita-n soapte / Cu ochii-nflacarati / Cu buzele muscate / Si n-am sa ma simt bine / Pan� ce n-am sa-mi traiesc / Visele cu tine.

Soarele straluceste asa de tare ca sa trezeasca admiratia ta. Nu pot rivaliza cu el dar si eu am cateva cadouri speciale pentru tine daca alegi sa fii a mea.

M-a muscat un sarpe / Furisat din ape / Si a sa otrava / M-a facut bolnava / Vanator de porumbei / Pleaca inapoi.

Ma intreba iubita / Cu ochii in pamant / Iubitule esti bun la pat / Iubit-o buni sunt multi / Eu sunt de-a dreptul sfant

De dragoste uniti / De oameni despartiti / Tu spune-mi de ce-asculti / De inima cea singura / De oamenii cei multi

Ce e o ora fara tine? / O ora fara tine inseamna o vesnicie / Cum e sarutul tau / Ca dulceata unei bomboane inmultite cu o mie

Sms romantic : Iubirea a presarat in ochii tai pulberea de stele a noptii si-n inima mea a turnat dogoarea soarelui. Vino sa ne iubim.

Sms de noapte buna: Un bip de noapte buna, un sms de dragoste in loc de sarut, te-astept in visele mele, noapte buna.

Inima mea e o stea pierduta printre miliardele de stele si asteapta ca cineva sa si-o aleaga ca sa straluceasca pt ea.

0 comments:

Post a Comment