Sms cool

Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

Tu vei fi mereu langa mine, timpul ce trece va sta. Si rasaritul cu apusul.. .poate, se vor saruta.

Uneori ai nevoie de dragoste, uneori ai nevoie de singuratate, uneori de zi , alteori de noapte, uneori de frig , uneori de caldura... dar intotdeauna am nevoie de tine!!!!!!

..exista frunze care nu cad oricat de puternic vant ar fi; exista oameni pe care-i iubesti, pe care nu-i uiti niciodata chiar daca uitarea este lege a firii.

Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!

Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte...Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.

Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja ..

Esti o bucata de raza rupta din soare si cazuta pe pamant pt. a-mi lumina inima si sufletul pierdut in splendoarea frumusetii tale.

Fiecare apus aduce o amintire. Fiecare rasarit aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata... sunt orele in care esti departe de mine!

Daca vrei sa-ti fie bine,atunci gandestete la mine! De vrei sa fi si fericita, gandestete clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa MINE MEREU SA STAI ! TE IUBESC.

Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pt tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma... ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul...

Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi.

Ma uit la Luna... luna e superba! Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna !

Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu. - Am incredere in tine pt ca esti prietena mea ,dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor....cat de draguta sunt? De ce?

Sunt un ucigas ucid oameni pe bani. Dar pt ca esti prietenul meu,te ucid pe gratis.

Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului.Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi, o placere dururoasa, dar te-am omorat tantar nenorocit.

Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine, cand ma vei incalzi, cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale, cand vom fii ca unul... imi lipsesti... pijamaua mea draga!

Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.

Te-am zarit, te-am aruncat in pat, am venit peste tine, te-am patruns, te-am incalzit, ..nu te speria ..sunt eu .. gripa ta!

Pt un sarut tasteaza 1, pt o imbratisare tasteaza 2, pt o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pt toate astea.. .tasteaza numarul meu.

Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pt mine: daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o singura vesta de salvare... mi-ar fi foarte dor de tine!

Sex is like math: add the bed, substract the clothes, divide the legs, multiply the orgasm !

Sex is evil, sex is a sin, sins are forgiven so let's begin!

Aseara te-am cautat... am vrut sa ma incalzesti, sa te simt aproape de pielea mea ,unde ai fost ...pijama afurisita?

Sunt un virus sexual al mobilelor, am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau, iar tie iti place pt ca zambesti.

Cele 4 minuni ale femeii: se uda fara sa intre in apa, sangereaza fara sa se taie, dau lapte fara sa pasca, si vorbesc fara sa fie intrebate.

Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista...

Ieri eram aici amandoi,tinandu-ne de mana si facandu-ne planuri de viitor... nu pot sa cred ca azi sunt doar eu, singura, in acelasi loc unde tu mi-ai spus ca ma iubesti... doar eu ma mai gandesc inca la acel moment perfect ...

Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine...

Te voi iubi si atunci cand marile vor seca... Te voi iubi si atunci cand stancile se vor topi.... Te voi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi!

Daca mi-ar fii dat in viata sa iubesc doar de 2 ori prima data te-as iubi pe tine si daca asta ar fii o greseala a doua oara as iubi greseala .

Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!

Daca-as fi o pisicuta as iubi un motanal Dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel

Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult... vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu...

As vrea sa fiu o lacrima ce izvoraste din ochii tai frumosi. Daca a i fi o lacrima a mea nu as mai plange niciodata de teama sa nu te pierd.. i love you and i know it is very hard to keep you close to me ... baby...

Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului... saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut... atat de mult te iubesc.

Esti cea mai dulce fata pe care am intalnit-o pana acum, eu te iubesc din tot sufletul meu si vreau sa iti spun ca niciodata n-am intalnit o fata ca tine. Te iubesc si te voi iubi incontinoare..

Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc!

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit.

0 comments:

Post a Comment