Sms de dragoste

Iubeste inainte de a fi iubit, dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire...

Iubirea e un strop de lumina, un stop de poezie curata a inimii, si restul ...nebunie! Iubeste doar...

Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!

Poti sa spui "te iubesc" intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, itzi voi fura un minut, te voi saruta o ora shi te voi iubi o viatza.

Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile...

Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa iu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clpia si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE ! TE IUBESC!

Iubirea apare si dispare dar intotdeauna ramai cu gustul acelei perioade fericite cand iubesti .

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm...

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus... te-asi iubi !!!

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Te iubesc pt k existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad, te iubesc pt tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pt ca TE IUBESC .

Iubeste persoana linga care te simti bine linga care poti sa razi atunci cind esti fericit si pe umarul caruia poti sa plingi atunci cind esti trist.

Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea.

Sa iubesti nu e nimic , sa fii iubit e ceva , sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL .

Esti prima dragoste nebuna ce sufletul mi l-ai luat .. mi-ai luat si sufletul cu tine cand te iubeam cu adevarat!

Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine in gand, acum te-as fi avut langa mine ...

As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. Te iubesc!!!

Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate... TE IUBESC

Fii mereu un rasarit de soare cu chip de inger. Vreau ca focul din inima mea sa aprinda si focul din inima ta fiind mereu doua flacari pe acceasi lumanare.

Ar trebui sa te denunt pt. trafic de droguri! Dar nu o fac pt. ca sunt dependenta.. si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale!

Mi`a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: Prima oara te`am iubit pe tine, dar a fost o greseala... si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala !

Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?

Daca esti o stea...iar eu iubirea ta...atunci sunt sigur ca aceasta stea va straluci vesnic.

Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare.

Traiesc pt tine pt ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pt tine si nu imi pasa de ceilalti... Te iubesc pt ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu...

M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta.. m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine... acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat... Te astept.. Vino.. !

Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet,ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine...

Inima mea este ca un templu. Intri,te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas... oare de ce?

Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna. NOAPTE BUNA!!!


Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin!

Te vad adormind pe nisipul de frunze, esti ca o muza ce ma prinde in panze. Te pierd si ma pierd cand esti doar al meu, esti ingerul pe care il voi iubi mereu!

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc!

Cat de dor imi poate fi de ochii tai fantastici, de zambetul tau fermecator, dep ielea ta fina, de sarutul tau divin! imi lipsesti enorm! te iubesc draga mea!

Daca norii varsa lacrimi si iubirea n-a trecut, poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput ...

As sa iti daruiesc un sarut sa fie etern, sa iti scriu o poveste, unde sa fii tu printul fermecat iar eu printesa din castel, sa ma iubesti, sa te iubesc si niciodata sa nu ma uiti.

Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii .. asculta bataia vantului ce-mi poarta vorbele dulci: Te IUBESC sufletelu meu drag !

Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc... supara cel ce iubeste... cel iubit isi bate joc!

As vrea ca inima ta sa bata langa a mea, sa simti si tu cum e sa traiesti atunci cand ma iubesti, asa cum TE IUBESC

T-tandru, E-esential, I-irezistibil, U-unic, B-bland, E-etern, S-scump, C-curajos ... Asa potzi fii doar tu iubitule!

In noapte stau si plang... La inima ta nu pot sa ajung... Plang si as vrea sa-ti spun... Sa te intorci din drum... Dar simt ca-i prea tarziu acum...

Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"

Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NORAC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si ca culegi o floare numita IUBIRE!

Si ce daca ma iubesti... eu nu te iubesc.... nu te iubesc cum ma iubesti tu... te iubesc mai mult!

Sarutul tau e visul pentru care ma trezesc dimineata.

Sunt intr-o clinica de dezintoxicare a dependentilor de SMS-uri. Orice mesaj de incurajare e binevenit.

Apasa tst jos.Inca o data.OK.inca o data.da... ahh...ohh...da ...aproape am reusit ...da...la naiba! Inca o data...mai tare!ce bine!hmmm...Asa faci sex prin sms.

Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale!

Acest mesaj poate fi citit doar de persoane sexy. Mai incearca... Incearca inca o data... Nu forta nota, urato!

Cred ca tatal tau a fost terorist, fiidca esti o adevarata bomba!

Sexul e ca matematica: aduni patul, scazi hainele, imparti picioarele si te inmultesti!

Cum arata o virgina inainte sa faca sex? Ca un trandafir! Dar dupa? Ca un buldog mancand maioneza!

Esti cumva mama? Eu nu sunt tata! Poate facem ceva in privinta asta!

Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti,unuia pa care-l urasti,unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci.Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu:)

Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete...deci la urma urmei lumea are nevoie de tine

Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase.Evident l-am trimis la un numar gresit.Ne pare foarte rau pentru deranj.

Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine.Plangi tu,plang si eu.Razi tu,rad si eu.Sari jos de pe o fereastra...ma uit jos si atunci...rad din nou.

If you've noticed this notice,you'll notice that this notice is not worth noticing so you'll notice not to notice this notice again.

Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara,te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi,o placere dururoasa dar te-am omorat tantar nenorocit.

Am incredere in tine pt ca esti prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor....cat de draguta sunt? De ce?!

Am vrut sa iti trimit ceva sexy, care sa te faca sa razi, dar postasul a zis sa ies din cutia postala.

I love you......... I need you..........I like you..........I vrea tu!

Sunt intr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de mesaje SMS. Incurajarile sunt binevenite.

Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

Acesta este un Mesaj Norocos. Trimite-l la 7 prieteni si o dorinta de-a ta se va indeplini. - Am gasit mesajul tau printre cele 126 de mesaje primite astazi. Sa fie vorba de destin?

Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetzii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

Definitia sarutului: Insista la "etaj" ca sa ti se deschida la "parter" :)))

Itzi este cald, itzi ard buzele, este ca o febra, te excita.... Gripa.

Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine...

Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

0 comments:

Post a Comment