Sms de iubire

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista Raiul. Te iubesc!

Se spune ca omul crede in ceea ce ii place,iubeste si nu mai poate trai fiind departe de acel obiect, asa ca acum eu cred in tine!

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visind dar tu n-ai vrut sa fii a mea , chiar daca esti dragostea mea.

Nu pot sa respir cand nu esti langa mine pentru ca tu esti aerul meu!

Am sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . . .

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

Toata dragostea ti-o voi darui, pana vom pluti peste nori, caci doar tu esti singurul pe acest pamant pe care il voi iubi mereu!

Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit , si daca mor inaintea ta , voi ajunge in rai si te voi astepta...

Cand o sa ne intalnim vreau sa te sarut dulce, cand o sa dormim vreau sa te tin in brate. Esti ingerasul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti mult...

Uita-te in ochii mei si spune ce vezi ... vezi dragostea mea pt tine ,vezi inima mea cum bate pt tine , vezi totul ?... si eu vad in tine o lume intreaga ...

Lacrimi curg usor, de dor, de durere... imi doresc din nou inca-o mangaiere, sa te simt aproape ca in prima zi, cand eu ti-am cerut... cu mine sa fi.

Ai aparut in viata mea, facand din ea un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc.

Daca pe pamant exista vreun baiat care sa fie perfect pentru mine, atunci acela esti tu !

A B C D E F G H I J K L M... mi-e dor de tine !!!

Atunci cand pleci am sentimentul ca iei jumatate din sufletul meu si timpul se opreste pana la intoarcerea ta. Nu se poate sa ramai doar cu mine, sa nu imi mai simt sufletul gol si sa lasam timpul sa treaca cu NOI DOI?

This message can only be read by a sexy person: g a n .Try again! u i . Nothing? Sorry, I quess U are not sexy...............Hey! don't force it!

Ma nasc in buzele tale, sa traiesc in mana ta, sa ard de bucurie cand ma saruti si sa mor la picioarele tale! Ce zici? Ti-ar place? ...........................Mie NU!

Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie material exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.

Studiile expertilor au dovedit ca un handicapat citeste in acest moment un sms...

Compania Durex va anuntza cu regret ca nashterea dvs a fost un accident ...

Nu stiu ce sa-ti fac, sa te musc, sa te sug, sa te ling de sus pana jos sau sa te impart cu prietenii ............ inghetata Delta .

Ai pierdut averi si bani, ai pierdut si ani de scoala, ai pierdut si grau-n spic, dar cand p*** ti se scoala parca n-ai pierdut nimic.

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Love is a name...Sex is a game...Forget the name and play the game...!

Mai tzii minte cand mergeam cu trenu' shi yo am scus curu' pe geam si tu fatza shi spunea lumea ca suntem gemeni?

Du-te mai jos, Mai jos! Ok. Mai mult! Da! Ah! Oh! Da! Mai aproape! Da! Futu-i! Mai repede! Asa! M-m-m Uite cum futi omul cu telefonul!

Sunt niste microfiinte cu cap si codita, umbla-n grup in lichid propriu. Daca intri-n contact cu ele, ai putea avea urmari pe mai multe luni... Da, virusurile...

Nu beti apa, pestii fac sex in ea !

0 comments:

Post a Comment