Sms de iubire 1

Ce esti tu fara mine, cand nu ma ai desi-s a ta? Te rog sa ierti durerea mea, iubirea mea ... iubeste-ma, sunt doar a ta! Eu nu te uit dar tu pari ca da... si totusi... te implor nu ma uita !

Oare nu shtii unde s-a pierdut iubirea mea puiule? Imi dai voie s-o caut la tine in inima? Cred ca acolo se poate ascunde cel mai bine... Te iubesc

Dimineata ma trezesc in bratele tale, seara adormi in bratele mele. Stiu visez si parca as vrea sa nu ma mai trezesc, dar nu se poate! Asa ca vreau sa fie realitate!

Sunt innebunit dupa tine dar imi e teama sa iti spun ... te visez noapte de noapte dar am uitat sa iti ispun ... te vreau doar pe tine.

As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!

Cand sinceritatea, ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste-te din tot ce te retine si gandestete la mine. E noapte tarziu ,un dor nebun si cuprinzator ma face sa sa-ti scriu cuvinte sincere ce coboara din colturi nevazute ale sufletului meu. TE IUBESC


As vrea .. Ce as vrea? .. As vrea sa te am aproape.. As vrea.. sa te strang in brate.. As vrea.. sa-ti simt parfumul.. As vrea.. sa te sarut.. As vrea.. sa ai gija de tine iubire!


Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine ?

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.


Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc ? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ? Pentru te voi iubi in fiecare zi din viata mea!

Exista 4 etape catre fericire: 1-eu, 2-tu, 3-inimile noastre, 4-noi doi impreuna.


Te iubesc ingerasul meu !!!Tu esti tot ce am mai scump!

Te iubesc extrem de mult si nimeni niciodata nu ne va putea desparti. Imi e dor de tine si abia astept sa te vad si sa te sarut.

Stii ca o data ne am ales cate o stea??? chiar daca tu ai plecat de langa mine ,ele tot stau una langa alta,acolo pe cer, si atat cat vor sta impreuna imi voi aminti d tine ...de noi 2 si de iubirea p care ti-o port.

Voi inceta sa te iubesc abea atunci cind un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau nici atunci.

As vrea sa-ti am privirea ta sa stiu cum ma privesti, As vrea sa-ti am buzele sa simt cum ma saruti, As vrea sa-ti am inima sa stiu cat de mult ma iubesti,in schimb tu stii ca mi-as da si viata pentru tine!

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.

Zi-mi un cuvant care incepe cu i si se termina in ubire.

Vreau sa-ti fur inima , caci tu mi-ai rapit-o pe a mea. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine. Tu de vei iubi pe alta ..eu nu pot sa te opresc dar te rog sa-ti fie mila de cuvantul TE IUBESC

0 comments:

Post a Comment