Sms haioase

Iubirea vietuieste prin daruire si iertare. Si in ele traieste prin primire si uitare

Si deziluziile isi au rostul lor in viata, te trezesc din vis...

A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam in noi pacea, si ne vom putea bucura de adevarata fericire!

Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile, iubirea te face sa razi in intunecimea noptii, purtandut-i visele pe aripile de fum ale zarilor..

Cand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu, trimis spre tine... pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!

Dragostea... darul cel mai de pret al omenirii... traim pentru dragoste... pentru o felie de iubire...

Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despre ea dar putini o vad intradevar. Rouche Foucould.

Cand avem in fata ochilor niste mari comori, nu ne dam seama niciodata..

Cateodata viata ne aduce multe necazuri si ne face sa uitam de un singur lucru... dragostea!

Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala ... daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste..

Ce poate fi mai frumos decat "iubirea" ? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem, sa visam, sa supravietuim..

Te crezi buricul pamantului, crezi ca numai tu contezi? Daca raspunzi da, inseamna ca stii ca te iubesc.

Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc .

Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista, intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat, tu esti steaua mea calauzitoare, care imi pazeste noptile, nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totl pentru mine!!!

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani..
Salut sunt eu mobilul tau! Vroiam sa ies scurt din buzunar, mirosul ala ma omoara! Eu cred ca ti-a murit pisica!!!

A hug leads to a kiss,a kiss leads to a lick,a lick leads to a suck,and a suck leads yo a fuck....so....do u wnt a hug???

Do u know what fuck means?F-forever in love with u,U-unhappy when u r away,C-care 4 u,K-kiss u.that's why i wanna fuck u every day.

This cat, is cat, a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, a cat, idiot cat, busy cat, for cat, 20 cat, seconds cat! Now read it all without the word cat!

Monkeys escaped from the Zoo. The 1st was seen eating a BURGER. The 2nd was seen drinking PEPSI and the3rd monkey was seen reading this MESSAGE

Te vreau te doresc vreau sa te fac sa suferi sa te tarasc in pat si sa plangi de durere si pana la urma tot a mea vei fii.Cu drag GRIPA...

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Un studiu recent al cercetatorilor japonezi arata ca barbatiicare isi citesc mesajele cu degetul mare sunt predispusi la la impotenta .

Doresc nebuneste sa te vad,sa-ti ating cu buzele formele de sus pana jos,sa-ti simt lichidul in gura...te apreciez,te vreau pentru totdeauna...Coca-Cola.

Adori trupul meu dulce...iti place cand buzele noastre se ating...esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele...sunt acelasi eu:Jack Daniels!

Daca pastrezi acest mesaj,te vei gandi la mine,daca il vei ignora,ma iubesti,daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi,nu poti sa traiesti fara mine!

Superstire!...un studiu independent a dovedit cei care au o viata sexuala proasta si sunt frigizi in pat citesc acest mesaj in mana dreapta.

Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine, cand ma vei incalzi,cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale,cand vom fii ca unul...imi lipsesti...pijamaua mea draga!

Sex is like: Nokia-connecting people, Nike-just do it!, Pepsi-ask for more, Samsung-everyone is invited, and like YOU- too good to be true!

Te-am zarit, te-am aruncat in pat, am venit peste tine, te-am patruns,te-am incalzit,..nu te speria..sunt eu..gripa ta!
Te iubesc la nebunie, as fi in stare sa fac orice pentru tine, ti-as da stele si luna de pe cerul noptii, ti-as da soarele de pe cerul zilei, ti-as da tot aurul din lume, ti-as da... mai mult nu pot sa-ti dau, mi-am terminat caracterele pt un sms.

Iti straluceau ochii cand ma priveai, se pare ca te-ai imbolnavit de febra dragostei si antidotul e la mine... Astept sa ma suni.

Pentru tine as fi in stare sa intru in cartea recordurilor pentru cel mai lung sarut din lume, vrei s-o fac ?

Cel mai mare vis al vietii mele este sa-ti gasesc un semn pe trup nedescoperit nici de tine si sa-i pun numele meu.

Unii prefera frumusetea, dar eu caut in primul rand dragostea pentru ca dragostea iti dezvaluie adevarata frumusete, cea pe care anii o fac sa creasca nu sa scada.

In ce iti sta tie cel mai bine ? In dragoste, doar in dragoste si nimic altceva peste ea.

Am o inima de vanzare, o dau cui imi ofera putina dragoste pe ea.

Dintre un bogat si un gradinar as alege intotdeauna gradinarul pentru ca imi plac florile mult mai mult decat banii.

De ce as da o viata pentru saritul tau ? Pentru ca o sa fie atat de frumos incat timpul o sa se opreasca-n loc si o sa dureze o vesnicie.

Sunt un calator singuratic in cautarea dragostei adevarate, am calatorit foarte mult si sunt obosit, ma primesti putin in inima ta ?

Esti minunata, te iubesc nebuneste, vreau sa-mi petrecrestul vietii cu tine, vreau sa avem o gramada de copii impreuna, frumosi ca tine, destepti ca mine ; eu vreau sa fii iubita mea si ma numesc ____.

Telefonul imi atarna din ce in ce mai greu in maini, tastele mi se-ntecioteaza in fata ochilor, iubito, te rog raspunde-mi pana nu e prea tarziu.

0 comments:

Post a Comment