Sms love

Atunci cand iti lipseste ceva, asa cum iti lipseste aerul, apa, hrana de toate zilele atunci poti spune ca iubesti cu adevarat.

O briza, un val, o adiere, un nor ....un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez!

N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti vreodata! Te iubesc!

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

De-ash putea sa-tzi insemn privirea-tzi prin vorbe shi farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin: "Poetul minte! N-au existat asemeni ingeri pe Pamant!"

Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...

Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Surasul tau o raza de lumina in viata mea, parfumul tau, aerul pe care il respir, de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata. te iubesc.

Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar doua, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez...

Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU..."MiSs_YoU"

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.


Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te la o parte din fata mea!

Spune-mi, intra? Da? si doare? Ohh, da! Doare! Il bag incet! Tot doare! Bine! Sa incercam alt pantof atunci!

In lumea asta exista 2 tipuri de personae: EU si personae care si-ar dori sa fie ca mine!

Esti liber pentru tot restul vietii?

Nu ti-am sarutat prietenul. Doar le-am spus buzelor lui un secret!

Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia citind acest mesaj!

Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pt alta deasupra.

Stii ce imi lipseste cel mai mult de la tine? Absenta ta! - Sexul e ca programarea de soft: o greseala doar si are consecinte pe tot restul vietii.

Cand se joaca pe langa masini, copii pot crea accidente. Dar cand se joaca in masina, adultii pot creea accidental copii.

Zambetul este contagios. Cand cineva mi-a zambit azi, am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest sms. Cine urmeaza?

As renunta la mancatul de ciocolata, dar eu nu sunt o lasha, ca sa renunt usor.

Accepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje nashpa, dar si faine, in mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?

Un prieten bun e ca un sutien: greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tzine strans, si intotdeauna aproape de inima ta.

Fetele sunt ca telefoanele. Ne place sa fim tinute pe palma si sa ni se vorbeasca , dar daca apesi pe butonul gresit, ne deconectam.

Te acuz de incalcarea regulii nr. 0569 - distragerea atentiei publice cu frumusetea ta. Te condamn la 2 zile de arest in dormitorul meu!

Am fost arestata. Agentii m-au inchis pt -posesie de prea multa frumusete-. Cautiunea poate fi platita doar de cineva urat. Asa ca grabeste-te!

De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

Adevarul este ca tu esti viata si dorinta mea. Nu stiu cum sa-ti multumesc ca-mi dai prilejul sa te iubesc. Cu toata dragostea, iubitul tau

A mai trecut o ora si inca te astept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot sa inchid ochii de frica sa nu te visez. Pt ca daca te visez, e grav... nu o sa mai vreau sa ma mai trezesc.

Acum, cand iubesc cu adevarat, simt ca nu exista nimik mai frumos decat sa dai, sa dai mereu: trupul, gandurile, tot ce ai. Sa simti ca daruiesti, si sa fi data sa risti totul... pentru a da si mai mult.

Mi-e dor de tine,mi-e dor si doare. Dar stai, defapt tu esti aici. Ai fost si ieri si esti si azi. Vei fi pe veci, caci esti ai intrat in inima mea si-am pierdut cheia. Te iubesc!

Mi-e sufletul plin de tine si absenta ta departe de a ma face sa te uit imi insufleteste dragostea !fi sigur ca treaiesc numai pt a te adora.

Vata de zahar? NU...Sirop de capsuni? NU...Ciocolata? NU...Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! Te iubesc!

"You know how much I love you? Can't you tell? You should!"

Iubirea este o tiranie dulce, caci cel ce iubeste - iubeste de buna voie!

Iubirea-istoria vietii unei femei si un episod din viata unui barbat!

Cand cineva te vede are nevoie de o secunda sa fie impresionat, un minut sau doua sa se indragosteasca, o ora sa te iubeasca si o viata sa te uite.

Regret ca esti departe/ si nu te pot vedea/ dar te am mereu aproape/ in inimiora mea !

Fericirea este singurul lucru care se dubleaza cand il imparti la doi.

Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane...

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut!

Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare.

Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine... Te iubesc!

Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor.

Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine. Te iubesc si te voi iubi mereu.

Sunt frunze ce nu cad oricat de tare ar bate vantul...sunt inimi ce nu se despart nicicand chiar daca sunt departe!!!

Departe esti de mine, de nu te mai zaresc, departe ori aproape, eu tot te mai iubesc!

0 comments:

Post a Comment