Funny Sms 3

Sex is a sensation, it's about a man temptation of putting his location in a woman destination. Do you understand this explication or you need a demonstration?

Imi aduc aminte cum a fost prima oara... M-am asezat pe spate, shi incet incet am simtit o intepatura, de unde a iesit sange cu o substanta galbuie. Tu mai intrebat daca ma doare, iar eu, cu ochii in lacrimi, am zis ca nu, dar pana la urma n-am mai putut suporta, si am tipat. Ah! te-am scos masea afurisita .

I think it is time I tell you what people are saying behind your back...! Nice Ass

Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin... era frumos, sexy, adorabil, ..am vrut sa ti-l cumpar, pana cand am realizat ca era refexia mea.

Ai fost alaturi de mine cand m-am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am bushit masina. La naiba! Imi porti ghinion !

Adori trupul meu dulce ...iti place cand buzele noastre se ating ... esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele... sunt acelasi eu: Jack Daniels!

Daca pastrezi acest mesaj, te vei gandi la mine, daca il vei ignora, ma iubesti, daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi, nu poti sa traiesti fara mine!

E chin sa nu te pot privi, e moarte sa nu-ti pot zambi ... ascuns in mine tu-mi zambesti, si ma iubesti si ma iubesti!

Chiar daca iubirea este un joc,intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.

Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste !

Daca ma vezi sa nu ma privesti, daca ma privesti sa nu ma atingi, daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti... SA NU TE OPRESTI!!!

Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!!!

Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face ssa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele!

Cineva mi-a spus ca undeva in lume exista o persoana care ma iubeste asa cum merit, dar eu nu vreau pe altcineva decat pe tine; te vreau al meu !


Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?


Nu esti linga mine,dar esti in gandurile si inima mea... mi-e dor de tine.

Mie greu sa zambesc atunci cind nu esti linga mine !!!

Fluturi traiesc doar o zi pe paman... as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul...IN BRATELE TALE!

Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer ,pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? Te iubesc ! (Irina & Ovy in love)


Esti raza mea de soare care imi incalzeste sufletul si marea din ochii mei. Esti caldura si dulceata vieti mele. TE IUBESC.

Pt mine a spune te iubesc nu inseamna nimic, dar a iubi cu adevarat inseamna totul, imi dai voie sa te iubesc ca sa iti pot demonstra?

Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare tind sa cred k vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta... sa-i spuna cat de mult te iubesc !

De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic...

Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!

Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci.

Cand te-am cunoscut, mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc; iar acum cand te iubesc, mi-e teama sa nu te pierd ...

Sunt doar o lacrima care cade... si nu e nimeni sa aiba grija de mine... voi fi stearsa, lasata sa cad... Ce se va intampla cu mine ?

0 comments:

Post a Comment