Funny SMS

::: Funny SMS
- Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?

::: Funny SMS
- Sunt un spiridus infocat, si la noapte ma voi strecura la tine-n pat !!!

::: Funny SMS
- As vrea sa fiu cu tine, sa stau cu tine, sa merg cu tine, sa ma plimb cu tine ,dar nu se poate draga mea caci eu ma fac de rusine cu tine, ok?

::: Funny SMS
- In romania 3 milioane de oameni fac sex... doua milioane au terminat... si un milion se pregatesc sa o faca... Numa un labagiu ca tine sta si citeste mesaju asta :-)

::: Funny SMS
- Lovite-ar cu putere cel mai mare noroc din lume si cel mai mare sac de bani si crapasa-ar butoiu cu sanatate deasupra ta!

::: Funny SMS
- Participa la ziua nationala impotriva bolilor mintale. Trimite acest mesaj unui prieten retardat, asa cum am facut-o si eu.

::: Funny SMS
- Horoscop: SANATATE - astrele iti surâd, BANI - astrele iti surâd si mai tare. DRAGOSTE - astrele deja se caca pe ele de râs. (by ovi4u)

::: Funny SMS
- Suna-ti prietena, s-ar putea sa fie cu mine :)

::: Funny SMS
- Ai 25 de secunde ca sa-mi trimiti un SMS din care au mai ramas 15... daca nu-mi trimiti in urmatoarele 10 secunde, din care au mai ramas 5 imi datorezi O NOAPTE DE DRAGOSTE ...

::: Funny SMS
- Noapte Buna, sper sa visezi ceva frumos si dragutz la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?

::: Funny SMS
- De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor... ce zici imi dai un beep?

::: Funny SMS
- Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit :))

::: Funny SMS
- Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.

::: Funny SMS
- Asta-i fata ta sau te strambi la telefon cand citesti mesaje?

::: Funny SMS
- Catelul are o catelusa, vrabioiul are o vrabiuta, motanul are o pisicuta, broscoiul are o broscuta, porumbelul are o porumbita... tu nu vrei sa ma ai pe mine?