Funny Sms 1

Ai bani - ai griji, ai dragoste - ai fericire si placere.

Inima mea o dau doar pe dragoste adevarata nu pe atractii si dorinte trecatoare.

Daca telefoanele ar putea transmite dragostea, cand ai primii sms-ul meu ti s-ar topii telefonul in mana.


Sunt un fluture fara aripioare / Visez la flori, mai fluier cate-o pasarica / Stau pe pamant si inima ma doare / Caci am ajuns sa ma vad cu o furnica

Esti foarte cool, esti atat de cool incat nu se mai simte nici un strop de caldura in tine. Imi pare rau dar nu vreau sa te cunosc.

Esti bolnav din dragoste ? Cu cine ai facut sex ultima oara, vezi daca nu ai luat ceva.

Te topesti dupa mine ? Ce, esti branza ?

Iti place inghetata cu aroma de blonda ? Atunci...


Tu esti cel care conduce, tu esti cocosul ? Inseamna ca esti bun de taximetrist sau de supa


Domnule Print Frumos, n-am sa te astept o vesnicie, ai 10 minute sa ajungi la intalnire !

Dragule, aici nu e tara in care umbla cainii cu covrigi in coada si fetele cu prezervative in buzunar.

Oau, ai 19 ani ? Eu nu-ti dadeam nici 5.

Ce-l mai greu n-a fost sa te cuceresc, cel mai greu a fost sa traiesc cu tine

De ce sa-ti ofer soarele de pe cer cand ceea ce vreau sa vad eu la tine tot in intuneric o sa ramana

Daca ai fi intradevar bogat ai stii cum sa-mi dai stelele de pe cer.

E super masina ta, cea mai tare din oras pacat ca e a ta.

Stii cum se razbuna un barbat pe o femeie pentru zilele pe care i le face nefericite ? Le bea pe toate

Tie iti place sa umblii gol prin dormitor ? Mie nu-mi place sa umblii gol prin dormitor.

Sms de iubire 1

Ce esti tu fara mine, cand nu ma ai desi-s a ta? Te rog sa ierti durerea mea, iubirea mea ... iubeste-ma, sunt doar a ta! Eu nu te uit dar tu pari ca da... si totusi... te implor nu ma uita !

Oare nu shtii unde s-a pierdut iubirea mea puiule? Imi dai voie s-o caut la tine in inima? Cred ca acolo se poate ascunde cel mai bine... Te iubesc

Dimineata ma trezesc in bratele tale, seara adormi in bratele mele. Stiu visez si parca as vrea sa nu ma mai trezesc, dar nu se poate! Asa ca vreau sa fie realitate!

Sunt innebunit dupa tine dar imi e teama sa iti spun ... te visez noapte de noapte dar am uitat sa iti ispun ... te vreau doar pe tine.

As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!

Cand sinceritatea, ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste-te din tot ce te retine si gandestete la mine. E noapte tarziu ,un dor nebun si cuprinzator ma face sa sa-ti scriu cuvinte sincere ce coboara din colturi nevazute ale sufletului meu. TE IUBESC


As vrea .. Ce as vrea? .. As vrea sa te am aproape.. As vrea.. sa te strang in brate.. As vrea.. sa-ti simt parfumul.. As vrea.. sa te sarut.. As vrea.. sa ai gija de tine iubire!


Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine ?

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.


Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc ? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ? Pentru te voi iubi in fiecare zi din viata mea!

Exista 4 etape catre fericire: 1-eu, 2-tu, 3-inimile noastre, 4-noi doi impreuna.


Te iubesc ingerasul meu !!!Tu esti tot ce am mai scump!

Te iubesc extrem de mult si nimeni niciodata nu ne va putea desparti. Imi e dor de tine si abia astept sa te vad si sa te sarut.

Stii ca o data ne am ales cate o stea??? chiar daca tu ai plecat de langa mine ,ele tot stau una langa alta,acolo pe cer, si atat cat vor sta impreuna imi voi aminti d tine ...de noi 2 si de iubirea p care ti-o port.

Voi inceta sa te iubesc abea atunci cind un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau nici atunci.

As vrea sa-ti am privirea ta sa stiu cum ma privesti, As vrea sa-ti am buzele sa simt cum ma saruti, As vrea sa-ti am inima sa stiu cat de mult ma iubesti,in schimb tu stii ca mi-as da si viata pentru tine!

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.

Zi-mi un cuvant care incepe cu i si se termina in ubire.

Vreau sa-ti fur inima , caci tu mi-ai rapit-o pe a mea. As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine. Tu de vei iubi pe alta ..eu nu pot sa te opresc dar te rog sa-ti fie mila de cuvantul TE IUBESC

Funny Sms 2

Numai Dumnezeu stie ca nu mi-a mai ramas nici un suras, nici o lacrima care sa nu-ti apartina, te iubesc.

Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pt mine: Daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o sg.vesta de salvare...Mi-ar fi f dor de tine!

Pt un sarut tasteaza 1, pt o imbratisare tasteaza 2, pt o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pt toate astea...tasteaza numarul meu.

Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului. Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

Ma uit la Luna...Luna e superba!Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna!

Sunt un ucigas, ucid oameni pe bani.Dar pt ca esti prietenul meu, te ucid pe gratis.

Don't be sad...don't feel blue...Frankenstein was ugly too!

Roses are red, violets are blue, I am beautiful, but...what happened to YOU?!

Sexul e ca ninsoarea:niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga

Sex is like math:add the bed, substract the clothes, divide the legs, multiply the orgasm!

Sex is evil,sex is a sin, sins are forgiven so let's begin!

Aseara te-am cautat...am vrut sa ma incalzesti, sa te simt aproape de pielea mea, unde ai fost...pijama afurisita?


Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa,sangereaza fara sa se taie,dau lapte fara sa pasca,si vorbesc fara sa fie intrebate.


Sunt un virus sexual al mobilelor,am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau,iar tie iti place pt ca zambesti.

La ora asta 8700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.:)

Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari jos de pe o fereastra ...ma uit jos si atunci... rad din nou.

Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete ...deci la urma urmei lumea are nevoie de tine.

Compania Durex va anuntza cu regret ca nashterea dvs a fost un accident ..

Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie materiala exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.

Ma nasc in buzele tale, sa traiesc in mana ta, sa ard de bucurie cand ma saruti si sa mor la picioarele tale! Ce zici? Ti-ar place? ...........................Mie NU !


This message can only be read by a sexy person: g a n .Try again! u i . Nothing? Sorry, I quess U are not sexy...............Hey! don't force it!

O iau in mana si o bag in gura, o bag o scot pana cand un lichid alb imi apare pe buze apoi o pun la loc, e periuta mea de dintzi .

Studiile expertzilor au dovedit ca un handicapat citeste in acest moment un sms...


Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

Funny sms

Vreau sa ma culc cu tine, sa te simt peste trupu meu gol, vreu sa intru in tine da nu te gasesc nicaieri. Unde esti pijama afurisita?

Vreau sa iti simt gustul...vreau sa musc din tine...sa tremuri cand te ating, te vreau mai mult decat orice...Snickers!!!

Nu plange ca te-am inselat, Zambeste ca te-am comparat. Nu poate fi acum mai bine , decat sa ma impac cu tine.

Cateodata ma surprinzi ca ma holbez la tine. Nu este din cauza ca esti frumoasa, ci mama mea mi-a spus ca "dracusorii" au coada si chiar ma intrebam unde este a ta?

Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi`e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc..pijamaua mea !


Nu stiu ce parere ti-ai facut despre mine dar cred ca sint destul de dragut pentru un nebun de dragoste

Ingerii te lasa cu pene in cap, dracusorii cu par in gura, oare nu ti-ar fi mai bine daca ai fi mai putin pretentioasa si mai alege pe mine.

Tu esti sexos de rupi paturile, eu sunt sexi de le ies ochii dupa mine, nu crezi ca ne-am potrivii impreuna

Ai fost foarte amuzant si haios, m-am distrat foarte tare cu tine - la care circ esti clovn

As putea avea zece ca tine dar si una imi e prea mult.

Esti pofticios ca un vampir dar faci dragoste ca o stafie

Dragule, de ce sa am nevoie de un iubit ca tine cand exista vibratoare in magazin

Hei am auzit ca celor de la Disney le-a expirat licenta pentru Mickey Mouse, du-te si incearca si tu poate te vor lua pe tine in locul lui.

Nu fii fustrat ca esti chel, le atragi atentia de la picioarele scurte

Lui Pinochio se stie ca ii creste nasul de la minciuni, tie mi se pare ca iti creste burta

Iubesc florile pentru culorile si mirosurile lor minunate, iubesc arta pentru frumusetea si armonia ei, te iubesc pe tine ... pentru bani

Am observat cum ma dezbraci din priviri ai fi bun in aeroporturi la detectat teroristi

Stii bancul cu femeia care a facut sex cu o suta de chinezi ? E cumva inspirat din viata ta ?

DE LA UN BIP SE AJUNGE LA O INTALNIRE,DE LA O INTALNIRE LA UN SARUT,DE LA UN SARUT LA O NOAPTE DE DRAGOSTE....CE ZICI,IMI DAI UN BIP

Un sarut acum soseste si un altul te trezeste,oriceai zice, oriceai face un sarut nu-ti da pace l-as sa-ti faca ce o vrea ca-I trimis din partea Mea

Stiu ca laptele mareste sanii! Dar Doamne mult lapte ai baut!

Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.

10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine !

Ti`ai facut operatie estetica cumva? Caci am vazut azi la fereastra un cap de castravete in loc de cartof cum eram obisnuita...

Brunet, simpatic, caut gagica cu port USB liber pentru transfer de informatzie genetika :)

Stiu ca ti-e dor de mine, stiu ca-ti lipsesc de cand te-am parasit... CU DRAG CREIERUL TAU!

Dintzii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor shi la mare distantza unul de celalalt.

Te-am iubit asa cum pielea isi iubeste trupul,te`am dorit mereu langa mine,corpul meu te cerea aproape..acum v-ati rupt,tztztz chilotei cu nabadai!

Cand imi cuprinzi genunnchii goi si gleznele cu atingeri fine, in lume vreau sa ies cu tine : perechea mea de cizme noi!

Ce se intampla cu telefonul tau? De fiecare data cand te sun operatorul imi zice "abonatul apelat este o maimutza, va rugam apelati la zoo!"

Nu conteaza cat de inalt e cerul,cat de adanc e oceanul,cat de puternic e vantul,cat de vast e raul,vreau doar sa-ti spun..... ca nu e treaba ta.

Daca ai ochii albastrii, buze senzuale , esti inalta si subtirica si foarte sexi , si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori !!

Te simt imprejurul meu..ma invalui..te joci prin parul meu..nu mai pot scapa de tine..unde sa ma ascund hmzz?..unde sa ma ascund vant nenorocit?

Vreau sa te simt in mine, aluneci, intri cam greu... hai ca poti! Scade-mi fierbinteala...te topesti....ai reusit SUPOZITORULE!

Mi-am pierdut ursuletul de plush .. nu ai vrea tu sa dormi cu mine ?


Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii ....cind taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina .

E noapte, mie frig si sunt atit de singura; iar gindul meu e cu tine mereu... as vrea sa te simt aproape, sa ma tii in brate si sa-ti spun cat de mult te iubesc

Tu esti visul meu ...unicul meu vis ...as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.

Daca as amaneta un gram din dreagostea mea pt tine, ti-as cumpara lumea intreaga si inca ceva ...sper ca esti bine.

Ma trezesc cu gandul la tine... ma gandesc tota ziua la tine... adorm cu tine in gand... te visez... dar tot imi e dor de tine... Oare de ce?

Daca as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc... chiar cu riscul de a muri...

Tu reprezinti fumosul, blandetea si gingasia din viata mea. Fara tine viata mea ar fi cenusie dar cu tine.. e vie dulce si colorata.

In fiecare zii lipsa ta ptr mine este un chin si nu-mi doresc decat sa te am din nou langa mine. Te rog intoarcete si ramai cu mine... TE IUBESC!!!

Puisor eu ma rog numai la un lucru, sa pot sterge o singura zi, un moment in care va trebui sa ma uit in ochi tai pentru ultima data si sa-ti spun adio� ca pe o lacrima...

As vrea sa fiu o perna moale ca un fulg, sa dormi cu mine-n brate si sa nu ma lasi chiar daca eu... as incerca sa fug..

Durerea ce o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc... de ce oare TE IUBESC ?

Inima mea e ca un templu... intri te rogi si daca meriti ramai! Tu niciodata nu ai intrat, nu te-ai rugat si totusi ai ramas...

Sunt departe de tine si-ti duc dorul. Clipele pana la revedere imi par nesfarsite si doar amintirile noastre imi mai inalta sufletul catre lumea fanteziei!

Ai grija de zambetul tau,de buzele tale,de sufletu meu... Ai grija de inima mea... Ai grija de noi si de dragostea noastra...


Esti in gandul meu mereu, si visez sa-ti sarut buzele de mii de ori. Ma uit in ochii tai si simt ca tu esti tot ce mi-am dorit!

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc. (by no`love`)

De vei plange pentru mine spune-mi ca sa plang si eu... de vei plange pentru alta... iti doresc sa plangi mereu. (by no`love`)

In lume sunt 8 minuni... 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu... aceea esti tu iubirea mea !

Te iubesc... ciudat cum doua cuvinte atat de simple pot ocupa atat de putin spatiu dar atat de mult suflet.

Daca inima te lasa la mine sa te gandesti trimite-mi macar un msg ca sa vad ca ma iubesti... :)

Intotdeauna lucrurile frumoase se bazeaza pe un cerc... lucruri care se repeta pentru ca cercul nu are margini� asa este si iubirea mea pentru tine... tot fara margini�(by Danciu)

In lume sunt 8 minuni... 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu... aceea esti tu iubirea mea !

Cand ma uit la tine, cand ma gandesc la tine, cand inchid ochii si iti vad chipul mi se insenineaza sufletul...

Sa pretuiesti intodeauna mai mult o dragoste care ti se ofera, decit una pe care trebuie sa o cuceresti!

Multe zile si nopti fara tine... Imi spui ca pleci si-apoi te-ntorci la mine... Iti place sa te joci, si nu e bine... Te rog nu ma mai chinui iubire...

Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste minunatul decor al prieteniei sincere, chiar daca scena a luat sfarsit.

Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

Cand sinceritatea, ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste-te din tot ce te retine si gandestete la mine. TE IUBESC

Sms de dragoste

Iubeste inainte de a fi iubit, dar lasa-te la randul tau inconjurat de iubire...

Iubirea e un strop de lumina, un stop de poezie curata a inimii, si restul ...nebunie! Iubeste doar...

Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!

Poti sa spui "te iubesc" intr-o secunda? Daca da, da-mi o secunda din viata ta, itzi voi fura un minut, te voi saruta o ora shi te voi iubi o viatza.

Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile...

Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa iu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clpia si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE ! TE IUBESC!

Iubirea apare si dispare dar intotdeauna ramai cu gustul acelei perioade fericite cand iubesti .

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm...

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus... te-asi iubi !!!

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Te iubesc pt k existi, te iubesc pt ca ma faci sa rad, te iubesc pt tot ceea ce esti tu, TE IUBESC pt ca TE IUBESC .

Iubeste persoana linga care te simti bine linga care poti sa razi atunci cind esti fericit si pe umarul caruia poti sa plingi atunci cind esti trist.

Tu poti sa te-ndoiesti de soare,/ De focul ce scanteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu si de iubirea mea.

Sa iubesti nu e nimic , sa fii iubit e ceva , sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL .

Esti prima dragoste nebuna ce sufletul mi l-ai luat .. mi-ai luat si sufletul cu tine cand te iubeam cu adevarat!

Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine in gand, acum te-as fi avut langa mine ...

As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. Te iubesc!!!

Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate... TE IUBESC

Fii mereu un rasarit de soare cu chip de inger. Vreau ca focul din inima mea sa aprinda si focul din inima ta fiind mereu doua flacari pe acceasi lumanare.

Ar trebui sa te denunt pt. trafic de droguri! Dar nu o fac pt. ca sunt dependenta.. si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale!

Mi`a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: Prima oara te`am iubit pe tine, dar a fost o greseala... si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala !

Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?

Daca esti o stea...iar eu iubirea ta...atunci sunt sigur ca aceasta stea va straluci vesnic.

Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare.

Traiesc pt tine pt ca ma faci sa imi bata inima repede atunci cand te vad, traiesc pt tine si nu imi pasa de ceilalti... Te iubesc pt ca esti tu, mereu langa mine sau in gandul meu...

M-ai facut sa cred in tine, in iubirea ta.. m-ai facut sa, ma gandesc zi si noapte la tine... acelasi lucru-l fac si acum chiar daca tu ai plecat... Te astept.. Vino.. !

Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet,ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine...

Inima mea este ca un templu. Intri,te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas... oare de ce?

Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna. NOAPTE BUNA!!!


Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin!

Te vad adormind pe nisipul de frunze, esti ca o muza ce ma prinde in panze. Te pierd si ma pierd cand esti doar al meu, esti ingerul pe care il voi iubi mereu!

Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc!

Cat de dor imi poate fi de ochii tai fantastici, de zambetul tau fermecator, dep ielea ta fina, de sarutul tau divin! imi lipsesti enorm! te iubesc draga mea!

Daca norii varsa lacrimi si iubirea n-a trecut, poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput ...

As sa iti daruiesc un sarut sa fie etern, sa iti scriu o poveste, unde sa fii tu printul fermecat iar eu printesa din castel, sa ma iubesti, sa te iubesc si niciodata sa nu ma uiti.

Atunci cand crezi ca totul in viata e pustiu, inchide ochii .. asculta bataia vantului ce-mi poarta vorbele dulci: Te IUBESC sufletelu meu drag !

Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc... supara cel ce iubeste... cel iubit isi bate joc!

As vrea ca inima ta sa bata langa a mea, sa simti si tu cum e sa traiesti atunci cand ma iubesti, asa cum TE IUBESC

T-tandru, E-esential, I-irezistibil, U-unic, B-bland, E-etern, S-scump, C-curajos ... Asa potzi fii doar tu iubitule!

In noapte stau si plang... La inima ta nu pot sa ajung... Plang si as vrea sa-ti spun... Sa te intorci din drum... Dar simt ca-i prea tarziu acum...

Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"

Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA, sa te impiedici de un ciob numit NORAC, sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE, si ca culegi o floare numita IUBIRE!

Si ce daca ma iubesti... eu nu te iubesc.... nu te iubesc cum ma iubesti tu... te iubesc mai mult!

Sarutul tau e visul pentru care ma trezesc dimineata.

Sunt intr-o clinica de dezintoxicare a dependentilor de SMS-uri. Orice mesaj de incurajare e binevenit.

Apasa tst jos.Inca o data.OK.inca o data.da... ahh...ohh...da ...aproape am reusit ...da...la naiba! Inca o data...mai tare!ce bine!hmmm...Asa faci sex prin sms.

Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale!

Acest mesaj poate fi citit doar de persoane sexy. Mai incearca... Incearca inca o data... Nu forta nota, urato!

Cred ca tatal tau a fost terorist, fiidca esti o adevarata bomba!

Sexul e ca matematica: aduni patul, scazi hainele, imparti picioarele si te inmultesti!

Cum arata o virgina inainte sa faca sex? Ca un trandafir! Dar dupa? Ca un buldog mancand maioneza!

Esti cumva mama? Eu nu sunt tata! Poate facem ceva in privinta asta!

Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti,unuia pa care-l urasti,unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci.Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu:)

Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete...deci la urma urmei lumea are nevoie de tine

Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase.Evident l-am trimis la un numar gresit.Ne pare foarte rau pentru deranj.

Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine.Plangi tu,plang si eu.Razi tu,rad si eu.Sari jos de pe o fereastra...ma uit jos si atunci...rad din nou.

If you've noticed this notice,you'll notice that this notice is not worth noticing so you'll notice not to notice this notice again.

Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara,te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi,o placere dururoasa dar te-am omorat tantar nenorocit.

Am incredere in tine pt ca esti prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor....cat de draguta sunt? De ce?!

Am vrut sa iti trimit ceva sexy, care sa te faca sa razi, dar postasul a zis sa ies din cutia postala.

I love you......... I need you..........I like you..........I vrea tu!

Sunt intr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de mesaje SMS. Incurajarile sunt binevenite.

Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

Acesta este un Mesaj Norocos. Trimite-l la 7 prieteni si o dorinta de-a ta se va indeplini. - Am gasit mesajul tau printre cele 126 de mesaje primite astazi. Sa fie vorba de destin?

Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetzii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

Definitia sarutului: Insista la "etaj" ca sa ti se deschida la "parter" :)))

Itzi este cald, itzi ard buzele, este ca o febra, te excita.... Gripa.

Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine...

Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

Sms haioase

Cineva TE IUBESTE, si ar vrea sa stii ca vrea sa fie cu tine oriunde vei fi. Cineva TE IUBESTE si ar vrea cineva sa intre in INIMA TA.

Niciodata n-am crezut ca vei fi.. dar uite ca esti.. esti aici... aproape de mine,langa inima mea.. Te iubesc foarte mult.. crede-ma! Esti tot ce am mai scump pe lume!

Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsa,IUBIRE...

As vrea sa fiu o stea... o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea.

Uita-te pe cer.. daca ai numara toate stelele , ai afla de cate ori te iubesc..

Ce sa scriu?...nu incap decat 160 de caractere...oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?

Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc .

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.


Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat !!!

Daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza. Stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza...

M-ai acceptat asa cum sunt si acum esti o parte din sufletul meu. Te iubesc!

Acum tot ce a fost intre noi pare demult ...incerc sa-mi amintesc dar nu pot ...tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pt tine .

Cat de MULT te iubesc ... nu vei sti NICIODATA... ai patruns in inima mea fara sa-mi dau seama ...astept sa vina ziua aceea cand totul va fi asha cum ne doream...

Chiar de-ar fi sa mor eu niciodata nu ti-as face rau ..iar daca fericirea ta e in bratele ei, prefer sa plang eu decat sa te stiu suparat departe de ea...

Nu pot sa-ti spun acum ce vreau .Nu pot acum eu nu mai stau. Un singur lucru ti-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC.

Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine,as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda.

Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit ... iti iei viata de la capat, vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea este cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta ..

Voi inceta sa te iubesc abia atunci cand un pictor surd va reusi sa picteze sunetul produs de o petala de trandafir in caderea ei in oceanul de cristal sau ...poate nici atunci !

Peste ani voi pasi alaturi de tine in adancul padurilor verzi; pe tarmuri cu nisip; si cand sorocul vietii noastre pe pamant se va sfarsi si in ceruri iti voi da mana mea.

Am vrut sa aflu ce-i iubirea , am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate...am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine...

Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi...

Te iubesc la nesfarsit si tot ce imi doresc este sa te am langa mine mereu! Te iubesc dragostea mea!

Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheatza pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine.

Sa te privesc e o placere, sa te ascult e un extaz, sa iti vorbesc... e deja prea mult pt mine

Oare esti la fel de destept pe cat esti de glumet?

Ochii tai frumosi ma fac sa plutesc, noroc cu buzele tale dulci care ma tin ancorat de pamant

Sms-urile mi se vor epuiza in curand dar speranta din inima mea niciodata.

De ce cred in zei ? Pentru ca am vazut-o cu ochii mei pe zeita dragostei.

Prin ochii tai ma pot bucura si ziua de frumusetea stelelor

Esti prea minunata ca sa mai ramana loc in inima mea si pentru alte femei.

De ce ti-ar sta asa de bine cu cercei de diamante ? Pentru ca s-ar asorta cu ochii tai.

Ce poate fi mai frumos ca un inger ? TU !

De ce esti o minune ? Pentru ca in ochii tai stralucesc toate stelele de pe cer.

Cat de mult te iubesc ? Cam pentru vreo trei vieti si jumatate.

Viata mea fara tine ar fi un cer fara stele

Toti te doresc insa numai eu te iubesc.

La buticul meu se servesc nonstop sarutari instant si mangaieri fierbinti.

Nu-i asa ca daca ar fi florile bilete la patul meu ai alerga zilnic cu buchetele dupa mine, romanticule?


Oricat de speciale ar fi cuvintele, nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!

Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu. E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy. Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea.

As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.

E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU.

I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac, mi-a dat o padure. I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi te-a dat pe tine!

Pentru intreaga lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti intreaga lumea! Cu multa dragoste, xyz

Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul.

Cand vine noaptea, uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pt ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.

Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar ptr tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

Inima-mi plange cu suspine, fiindca tu nu esti langa mine. Stiu, departarea este grea, dar te rog nu ma uita!

Daca totdeauna minutul tau de iubire a avut doar 59 de secunde primeste din partea mea secunda care lipseste.

Tot ce vreau este ca la "judecata de apoi" sa pot spune : "da. Dar am avut iubirea!". Asadar mai lasa-ti-ma sa traiesc.

De-ar fi sa scriu in versuri, ce pentru tine simt, Luceafarul lui Eminescu ar fi prea scurt!

Dorinta mea este sa-ti spun cat de mult te iubesc! Sa te vad in fiecare zi sa-ti stiu bucuriile si sa-ti alin necazurile !


Iubirea conduce regii, campul, pamantul, oamenii de pe el si sfintii de deasupra... Pt ca dragostea este Rai, iar Raiul este dragoste!

Traieste astfel incat sa nu faci pe nimeni sa sufere, iar daca nu poti dobandi FERICIREA decat intristand inima cuiva atunci mai bine renunta la fericire.

De fiecare data cand iubim, e ca si prima oara cand am iubit...

O prietenie incape cu un zambet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut...

Singuratatea este aceeasi chiar daca acest cuvant se pronunta diferit in fiecare limba! Dorinta de a fi iubit ramane motorul vietii!

Nu-i niciodata prea tarziu. O poarta sa deschizi iubirii, Si langa cine-ti este drag . Sa mergi pe drumul fericirii...

Fericire...e un cuvant sublim. ..iubirea inseamna o avere, o dragoste, dar totodata si durere. Iubirea poate fi frumoasa dar si furtunoasa.

Daca vreodata iubirea te va lua pe aripa ei... nu o alunga ! caci vei regreta... !

Zambetul este sau nu, asa cum sentimentele sunt sau nu. Dar nimeni nu e prea sarac sa poata oferi un zambet, asa cum nimeni nu e prea bogat sa se poata lipsi de el.

Definitia iertarii: "Parfumul unei flori lasat pe pantoful care a calcat-o". Speranta e un lucru bun, poate cel mai bun. Si lucrurile bune nu mor niciodata.

E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie...

Prietenia este asemenea unei iubiri fara aripi...

Daca nu ai iubi, cum ai putea pretui orbitoarea lumina a soarelui si mangaietoarea lumina a lunii?

Dreptatea poate sa ne avertizeze asupra ceea ce este bine sa evitam; insa doar inima ne spune ceea ce este mai potrivit sa facem...

Nu exista indatorire pe care s-o subestimam mai mult, decat aceea de a fi fericiti...

Sms love

Atunci cand iti lipseste ceva, asa cum iti lipseste aerul, apa, hrana de toate zilele atunci poti spune ca iubesti cu adevarat.

O briza, un val, o adiere, un nor ....un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez!

N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti vreodata! Te iubesc!

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

De-ash putea sa-tzi insemn privirea-tzi prin vorbe shi farmecul prin ritmuri, vor spune cei ce vin: "Poetul minte! N-au existat asemeni ingeri pe Pamant!"

Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu... EA ar trebui sa fie...

Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!

D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.

Surasul tau o raza de lumina in viata mea, parfumul tau, aerul pe care il respir, de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata. te iubesc.

Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine. Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.

Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar doua, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!

Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez...

Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU..."MiSs_YoU"

Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.


Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te la o parte din fata mea!

Spune-mi, intra? Da? si doare? Ohh, da! Doare! Il bag incet! Tot doare! Bine! Sa incercam alt pantof atunci!

In lumea asta exista 2 tipuri de personae: EU si personae care si-ar dori sa fie ca mine!

Esti liber pentru tot restul vietii?

Nu ti-am sarutat prietenul. Doar le-am spus buzelor lui un secret!

Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia citind acest mesaj!

Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pt alta deasupra.

Stii ce imi lipseste cel mai mult de la tine? Absenta ta! - Sexul e ca programarea de soft: o greseala doar si are consecinte pe tot restul vietii.

Cand se joaca pe langa masini, copii pot crea accidente. Dar cand se joaca in masina, adultii pot creea accidental copii.

Zambetul este contagios. Cand cineva mi-a zambit azi, am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest sms. Cine urmeaza?

As renunta la mancatul de ciocolata, dar eu nu sunt o lasha, ca sa renunt usor.

Accepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje nashpa, dar si faine, in mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?

Un prieten bun e ca un sutien: greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tzine strans, si intotdeauna aproape de inima ta.

Fetele sunt ca telefoanele. Ne place sa fim tinute pe palma si sa ni se vorbeasca , dar daca apesi pe butonul gresit, ne deconectam.

Te acuz de incalcarea regulii nr. 0569 - distragerea atentiei publice cu frumusetea ta. Te condamn la 2 zile de arest in dormitorul meu!

Am fost arestata. Agentii m-au inchis pt -posesie de prea multa frumusete-. Cautiunea poate fi platita doar de cineva urat. Asa ca grabeste-te!

De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

Adevarul este ca tu esti viata si dorinta mea. Nu stiu cum sa-ti multumesc ca-mi dai prilejul sa te iubesc. Cu toata dragostea, iubitul tau

A mai trecut o ora si inca te astept. Mi-e prea dor de tine. Nu pot sa inchid ochii de frica sa nu te visez. Pt ca daca te visez, e grav... nu o sa mai vreau sa ma mai trezesc.

Acum, cand iubesc cu adevarat, simt ca nu exista nimik mai frumos decat sa dai, sa dai mereu: trupul, gandurile, tot ce ai. Sa simti ca daruiesti, si sa fi data sa risti totul... pentru a da si mai mult.

Mi-e dor de tine,mi-e dor si doare. Dar stai, defapt tu esti aici. Ai fost si ieri si esti si azi. Vei fi pe veci, caci esti ai intrat in inima mea si-am pierdut cheia. Te iubesc!

Mi-e sufletul plin de tine si absenta ta departe de a ma face sa te uit imi insufleteste dragostea !fi sigur ca treaiesc numai pt a te adora.

Vata de zahar? NU...Sirop de capsuni? NU...Ciocolata? NU...Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! Te iubesc!

"You know how much I love you? Can't you tell? You should!"

Iubirea este o tiranie dulce, caci cel ce iubeste - iubeste de buna voie!

Iubirea-istoria vietii unei femei si un episod din viata unui barbat!

Cand cineva te vede are nevoie de o secunda sa fie impresionat, un minut sau doua sa se indragosteasca, o ora sa te iubeasca si o viata sa te uite.

Regret ca esti departe/ si nu te pot vedea/ dar te am mereu aproape/ in inimiora mea !

Fericirea este singurul lucru care se dubleaza cand il imparti la doi.

Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane...

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut!

Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare.

Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine... Te iubesc!

Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor.

Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine. Te iubesc si te voi iubi mereu.

Sunt frunze ce nu cad oricat de tare ar bate vantul...sunt inimi ce nu se despart nicicand chiar daca sunt departe!!!

Departe esti de mine, de nu te mai zaresc, departe ori aproape, eu tot te mai iubesc!

Sms caraghioase

Cineva imi spunea ca esti cel mai prost sarutator din lume si esti frigid in pat. Vrei sa imi demonstrezi contrariul?

De ce pisicile sunt mai bune ca barbatii: pt ele nu conteaza cum arati; poti sa le lovesti fara se le faci sa se gandeasca la sex; nu te enervezi cand incep sa umble dupa pasarici.

Of all the friends I've ever met. Your the one I won't forget. And if I die before you do, I'll go to heaven and wait for you.

Connex si-a modificat tarifele in functie de cat de des faceti sex.felicitari dumneavoastra puteti vorbi gratis!!

S-a gasit un cadavru neidentificat,mic de statura, urit, chel, fara, creier si cu puta mica. Mi s-a facut frica,spune-mica traiesti!

Imi aduc aminte cum a fost prima oara... M-am asezat pe spate, shi shi incet incet am simtit o intepatura, de unde a iesit sange cu o substanta galbuie. tu mai intrebat daca ma doare, iar eu, cu ochii in lacrimi, am zis ca nu, dar pana la urma n-am mai putut suporta, si am tipat. Ah! te-am scos masea afurisita.

Love is a name... Sex is a game... Forget the name and play the game...!

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Nu stiu ce sa-ti fac, sa te musc, sa te sug, sa te ling de sus pana jos sau sa te impart cu prietenii ............ inghetata Delta .

Daca ai ochii albastrii, buze senzuale , esti inalta si subtirica si foarte sexi , si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori!!

Sunt niste microfiinte cu cap si codita, umbla-n grup in lichid propriu. Daca intri-n contact cu ele, ai putea avea urmari pe mai multe luni... Da, virusurile...

Sunt intr-o clinica de dezintoxicare a dependentilor de SMS-uri. Orice mesaj de incurajare e binevenit.

Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale! - Apasa tst jos. Inca o data .OK .inca o data.da... ahh...ohh...da ...aproape am reusit ...da...la naiba! Inca o data.. .mai tare! ce bine! hmmm.. .Asa faci sex prin sms.

Acest mesaj poate fi citit doar de persoane sexy. Mai incearca... Incearca inca o data... Nu forta nota, urato!

Dragostea este ca un edifiuciu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.

Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul !

Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata !

Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999.. de oameni nu te pot inlocui !

As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei .Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pt mine!

Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu.

Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua ...

Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti, nu inimi, pt ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.

Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd !

Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt asta,am nevoie de o inima. Pt o inima am nevoie de fericire. Pt fericire,am nevoie de tine.

Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune "uite asta".

Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.

Cand te-am vazut prima oara, mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi fac inima sa arda!

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie, cerul plangea pt ca pierduse cel mai frumos inger!
Te iubesc iti spun intr-o secunda, dar ca sa-ti demonstrez imi trebuie toata viata.

Te voi iubi la nesfarsit! Nu-ti voi jura dar...ITI PROMIT!

Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang, tu ma faci sa simt ca traiesc. tu ma faci sa iubesc!

Asha cum doua buze se unesc pt.a forma sarutu', asha doua inimi se unesc pt.a forma.. IUBIREA!

Iarta-mi ochii pentru ca te admira. Mi-ai furat inima cand te-am vazut. Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!

160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi.

Gandeste-te la cel mai dulce lucru, inmulteste-l cu infinit, aduna o eternitate si vei stii cat imi lipsesti

Vorbesc cu canapeaua si flirtez cu televizorul. Da-mi un mesaj inainte sa incep sa fac avansuri frigiderului!

Nu ma intreba ce simt cand suntem despartiti: e ca si cum o parte din mine n-ar mai fi.

Iti trimit cel mai fierbinte sarut virtual al tuturor timpurilor (tine telefonul lipit de buze): TTZZOOCC!

Telefonul meu functioneaza cu dragoste. De cand te-am cunoscut nu s-a oprit niciodata.

Tu de vei iubi pe altul .. eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine .. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine...

Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca ii o sarutare trimisa din partea mea.

Tu dai sens vietii mele si culoare sufletului ....

Sms cool

Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

Tu vei fi mereu langa mine, timpul ce trece va sta. Si rasaritul cu apusul.. .poate, se vor saruta.

Uneori ai nevoie de dragoste, uneori ai nevoie de singuratate, uneori de zi , alteori de noapte, uneori de frig , uneori de caldura... dar intotdeauna am nevoie de tine!!!!!!

..exista frunze care nu cad oricat de puternic vant ar fi; exista oameni pe care-i iubesti, pe care nu-i uiti niciodata chiar daca uitarea este lege a firii.

Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoasa! Te iubesc!

Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang!

Daca as putea sa rearanjez alfabetul, as pune tu si eu impreuna.

Dragostea nu are nevoie de cuvinte...Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire.

Daca m-ai intreba cine sunt ti-as raspunde IUBIREA, daca m-ai intreba ce fac, ti-as spune IUBESC, daca m-ai intreba pe cine, as spune PE TINE!

Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja ..

Esti o bucata de raza rupta din soare si cazuta pe pamant pt. a-mi lumina inima si sufletul pierdut in splendoarea frumusetii tale.

Fiecare apus aduce o amintire. Fiecare rasarit aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata... sunt orele in care esti departe de mine!

Daca vrei sa-ti fie bine,atunci gandestete la mine! De vrei sa fi si fericita, gandestete clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa MINE MEREU SA STAI ! TE IUBESC.

Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pt tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma... ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul...

Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme, punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi niciodata aceiasi.

Ma uit la Luna... luna e superba! Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna !

Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu. - Am incredere in tine pt ca esti prietena mea ,dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor....cat de draguta sunt? De ce?

Sunt un ucigas ucid oameni pe bani. Dar pt ca esti prietenul meu,te ucid pe gratis.

Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului.Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine si ai inceput sa sugi, o placere dururoasa, dar te-am omorat tantar nenorocit.

Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine, cand ma vei incalzi, cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale, cand vom fii ca unul... imi lipsesti... pijamaua mea draga!

Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.

Te-am zarit, te-am aruncat in pat, am venit peste tine, te-am patruns, te-am incalzit, ..nu te speria ..sunt eu .. gripa ta!

Pt un sarut tasteaza 1, pt o imbratisare tasteaza 2, pt o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pt toate astea.. .tasteaza numarul meu.

Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pt mine: daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o singura vesta de salvare... mi-ar fi foarte dor de tine!

Sex is like math: add the bed, substract the clothes, divide the legs, multiply the orgasm !

Sex is evil, sex is a sin, sins are forgiven so let's begin!

Aseara te-am cautat... am vrut sa ma incalzesti, sa te simt aproape de pielea mea ,unde ai fost ...pijama afurisita?

Sunt un virus sexual al mobilelor, am patruns in tastele telefonului tau si chiar acum fac sex cu buricul degetului tau, iar tie iti place pt ca zambesti.

Cele 4 minuni ale femeii: se uda fara sa intre in apa, sangereaza fara sa se taie, dau lapte fara sa pasca, si vorbesc fara sa fie intrebate.

Dragostea e speranta si fara speranta lumea nu ar exista...

Ieri eram aici amandoi,tinandu-ne de mana si facandu-ne planuri de viitor... nu pot sa cred ca azi sunt doar eu, singura, in acelasi loc unde tu mi-ai spus ca ma iubesti... doar eu ma mai gandesc inca la acel moment perfect ...

Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine...

Te voi iubi si atunci cand marile vor seca... Te voi iubi si atunci cand stancile se vor topi.... Te voi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi!

Daca mi-ar fii dat in viata sa iubesc doar de 2 ori prima data te-as iubi pe tine si daca asta ar fii o greseala a doua oara as iubi greseala .

Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incantarea si minunea sufletului meu!

Daca-as fi o pisicuta as iubi un motanal Dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel

Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult... vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu...

As vrea sa fiu o lacrima ce izvoraste din ochii tai frumosi. Daca a i fi o lacrima a mea nu as mai plange niciodata de teama sa nu te pierd.. i love you and i know it is very hard to keep you close to me ... baby...

Cat de mult te iubesc nu vei stii niciodata! Iti pot spune doar ca 59 de secunde din fiecare minut de-al meu ma gandesc la tine. E mult sau e putin? Cand vei stii raspunsul se va risipi si misterul!

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului... saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut... atat de mult te iubesc.

Esti cea mai dulce fata pe care am intalnit-o pana acum, eu te iubesc din tot sufletul meu si vreau sa iti spun ca niciodata n-am intalnit o fata ca tine. Te iubesc si te voi iubi incontinoare..

Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc!

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit.

Sms haioase

Iubirea vietuieste prin daruire si iertare. Si in ele traieste prin primire si uitare

Si deziluziile isi au rostul lor in viata, te trezesc din vis...

A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala. Trebuie sa cautam in noi pacea, si ne vom putea bucura de adevarata fericire!

Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile, iubirea te face sa razi in intunecimea noptii, purtandut-i visele pe aripile de fum ale zarilor..

Cand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu, trimis spre tine... pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!

Dragostea... darul cel mai de pret al omenirii... traim pentru dragoste... pentru o felie de iubire...

Dragostea e ca o stafie. Multi vorbesc despre ea dar putini o vad intradevar. Rouche Foucould.

Cand avem in fata ochilor niste mari comori, nu ne dam seama niciodata..

Cateodata viata ne aduce multe necazuri si ne face sa uitam de un singur lucru... dragostea!

Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala ... daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste..

Ce poate fi mai frumos decat "iubirea" ? Acest cuvant simplu si totodata complex ne da puterea sa invingem, sa visam, sa supravietuim..

Te crezi buricul pamantului, crezi ca numai tu contezi? Daca raspunzi da, inseamna ca stii ca te iubesc.

Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc .

Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista, intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat, tu esti steaua mea calauzitoare, care imi pazeste noptile, nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totl pentru mine!!!

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani..
Salut sunt eu mobilul tau! Vroiam sa ies scurt din buzunar, mirosul ala ma omoara! Eu cred ca ti-a murit pisica!!!

A hug leads to a kiss,a kiss leads to a lick,a lick leads to a suck,and a suck leads yo a fuck....so....do u wnt a hug???

Do u know what fuck means?F-forever in love with u,U-unhappy when u r away,C-care 4 u,K-kiss u.that's why i wanna fuck u every day.

This cat, is cat, a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, a cat, idiot cat, busy cat, for cat, 20 cat, seconds cat! Now read it all without the word cat!

Monkeys escaped from the Zoo. The 1st was seen eating a BURGER. The 2nd was seen drinking PEPSI and the3rd monkey was seen reading this MESSAGE

Te vreau te doresc vreau sa te fac sa suferi sa te tarasc in pat si sa plangi de durere si pana la urma tot a mea vei fii.Cu drag GRIPA...

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Un studiu recent al cercetatorilor japonezi arata ca barbatiicare isi citesc mesajele cu degetul mare sunt predispusi la la impotenta .

Doresc nebuneste sa te vad,sa-ti ating cu buzele formele de sus pana jos,sa-ti simt lichidul in gura...te apreciez,te vreau pentru totdeauna...Coca-Cola.

Adori trupul meu dulce...iti place cand buzele noastre se ating...esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele...sunt acelasi eu:Jack Daniels!

Daca pastrezi acest mesaj,te vei gandi la mine,daca il vei ignora,ma iubesti,daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi,nu poti sa traiesti fara mine!

Superstire!...un studiu independent a dovedit cei care au o viata sexuala proasta si sunt frigizi in pat citesc acest mesaj in mana dreapta.

Tanjesc dupa momentul cand vei fii langa mine, cand ma vei incalzi,cand ma vei face sa tresar sub atingerile tale,cand vom fii ca unul...imi lipsesti...pijamaua mea draga!

Sex is like: Nokia-connecting people, Nike-just do it!, Pepsi-ask for more, Samsung-everyone is invited, and like YOU- too good to be true!

Te-am zarit, te-am aruncat in pat, am venit peste tine, te-am patruns,te-am incalzit,..nu te speria..sunt eu..gripa ta!
Te iubesc la nebunie, as fi in stare sa fac orice pentru tine, ti-as da stele si luna de pe cerul noptii, ti-as da soarele de pe cerul zilei, ti-as da tot aurul din lume, ti-as da... mai mult nu pot sa-ti dau, mi-am terminat caracterele pt un sms.

Iti straluceau ochii cand ma priveai, se pare ca te-ai imbolnavit de febra dragostei si antidotul e la mine... Astept sa ma suni.

Pentru tine as fi in stare sa intru in cartea recordurilor pentru cel mai lung sarut din lume, vrei s-o fac ?

Cel mai mare vis al vietii mele este sa-ti gasesc un semn pe trup nedescoperit nici de tine si sa-i pun numele meu.

Unii prefera frumusetea, dar eu caut in primul rand dragostea pentru ca dragostea iti dezvaluie adevarata frumusete, cea pe care anii o fac sa creasca nu sa scada.

In ce iti sta tie cel mai bine ? In dragoste, doar in dragoste si nimic altceva peste ea.

Am o inima de vanzare, o dau cui imi ofera putina dragoste pe ea.

Dintre un bogat si un gradinar as alege intotdeauna gradinarul pentru ca imi plac florile mult mai mult decat banii.

De ce as da o viata pentru saritul tau ? Pentru ca o sa fie atat de frumos incat timpul o sa se opreasca-n loc si o sa dureze o vesnicie.

Sunt un calator singuratic in cautarea dragostei adevarate, am calatorit foarte mult si sunt obosit, ma primesti putin in inima ta ?

Esti minunata, te iubesc nebuneste, vreau sa-mi petrecrestul vietii cu tine, vreau sa avem o gramada de copii impreuna, frumosi ca tine, destepti ca mine ; eu vreau sa fii iubita mea si ma numesc ____.

Telefonul imi atarna din ce in ce mai greu in maini, tastele mi se-ntecioteaza in fata ochilor, iubito, te rog raspunde-mi pana nu e prea tarziu.

Sms de iubire

As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista Raiul. Te iubesc!

Se spune ca omul crede in ceea ce ii place,iubeste si nu mai poate trai fiind departe de acel obiect, asa ca acum eu cred in tine!

Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visind dar tu n-ai vrut sa fii a mea , chiar daca esti dragostea mea.

Nu pot sa respir cand nu esti langa mine pentru ca tu esti aerul meu!

Am sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . . .

Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea!

Toata dragostea ti-o voi darui, pana vom pluti peste nori, caci doar tu esti singurul pe acest pamant pe care il voi iubi mereu!

Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit , si daca mor inaintea ta , voi ajunge in rai si te voi astepta...

Cand o sa ne intalnim vreau sa te sarut dulce, cand o sa dormim vreau sa te tin in brate. Esti ingerasul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti mult...

Uita-te in ochii mei si spune ce vezi ... vezi dragostea mea pt tine ,vezi inima mea cum bate pt tine , vezi totul ?... si eu vad in tine o lume intreaga ...

Lacrimi curg usor, de dor, de durere... imi doresc din nou inca-o mangaiere, sa te simt aproape ca in prima zi, cand eu ti-am cerut... cu mine sa fi.

Ai aparut in viata mea, facand din ea un vis din care nu vreau sa ma mai trezesc.

Daca pe pamant exista vreun baiat care sa fie perfect pentru mine, atunci acela esti tu !

A B C D E F G H I J K L M... mi-e dor de tine !!!

Atunci cand pleci am sentimentul ca iei jumatate din sufletul meu si timpul se opreste pana la intoarcerea ta. Nu se poate sa ramai doar cu mine, sa nu imi mai simt sufletul gol si sa lasam timpul sa treaca cu NOI DOI?

This message can only be read by a sexy person: g a n .Try again! u i . Nothing? Sorry, I quess U are not sexy...............Hey! don't force it!

Ma nasc in buzele tale, sa traiesc in mana ta, sa ard de bucurie cand ma saruti si sa mor la picioarele tale! Ce zici? Ti-ar place? ...........................Mie NU!

Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie material exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.

Studiile expertilor au dovedit ca un handicapat citeste in acest moment un sms...

Compania Durex va anuntza cu regret ca nashterea dvs a fost un accident ...

Nu stiu ce sa-ti fac, sa te musc, sa te sug, sa te ling de sus pana jos sau sa te impart cu prietenii ............ inghetata Delta .

Ai pierdut averi si bani, ai pierdut si ani de scoala, ai pierdut si grau-n spic, dar cand p*** ti se scoala parca n-ai pierdut nimic.

Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

Love is a name...Sex is a game...Forget the name and play the game...!

Mai tzii minte cand mergeam cu trenu' shi yo am scus curu' pe geam si tu fatza shi spunea lumea ca suntem gemeni?

Du-te mai jos, Mai jos! Ok. Mai mult! Da! Ah! Oh! Da! Mai aproape! Da! Futu-i! Mai repede! Asa! M-m-m Uite cum futi omul cu telefonul!

Sunt niste microfiinte cu cap si codita, umbla-n grup in lichid propriu. Daca intri-n contact cu ele, ai putea avea urmari pe mai multe luni... Da, virusurile...

Nu beti apa, pestii fac sex in ea !

Sms-uri de dragoste

De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

De ce femeile sunt ca si calculatoarele: nimeni nu le intelege intr-adevar; toate greselile tale sunt salvate in memorie; toti banii tai se duc pe accesorii pt ele.

Ce inseamna sarutul: pe mana = te ador; pe obraz =sa fim prieteni; pe gat = te doresc; pe buze = te iubesc; oriunde altundeva... sa nu ne lasam dusi de val!

M-ai luat in brate. M-ai strans cat ai putut. Mi-ai dezgolit partea de sus si ti-ai pus buzele tale. Doamne, bine ca sunt doar o sticla de PEPSI!

Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!

Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem cine castiga.

Azi noapte am avut un vis umed despre tine... Am facut pe mine razand cand tu ai cazut de pe o stanca.

Azi noapte am avut nevoie de tine atat de tare, incat m-a durut. Am vrut sa fii in mine, sa imi arati ca te pricepi la magie. Dar nu te-am gasit, PARACETAMOL idiot!

Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase. Evident l-am trimis la un numar gresit. Ne pare foarte rau pentru deranj!

Superstitzie! ...un studiu independent a dovedit ca cei care au o viata sexuala proasta si sunt frigizi in pat citesc acest mesaj in mana dreapta !

Doresc nebuneste sa te vad, sa-ti ating cu buzele formele de sus pana jos, sa-ti simt lichidul in gura... te apreciez, te vreau pentru totdeauna... Coca-Cola.

Vrei sa vii la mine pentru o pizza si apoi o partida de sex? NU? De ce? Nu iti place pizza?

sms de dragoste

Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi...dar el vine fara veste shi pe mine ma trezeste!

A te indragosti este atunci cand ea adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!

Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte .

Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.

De ploaie te poti ascunde dar de dragoste n-ai unde, caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde .

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine , mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace , legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai multi fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca.

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min. ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat!

Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

Inima unui indragostit e ca o usa, se deschide atunci cand nu te astepti si nu intotdeauna la usa este cine trebuie.

A iubi inseamna a darui mereu, pana ce simti ca te stingi. Si totusi, daruind iubire ,nu te mistui, ci...traiesti !

Dragostea este oarba si iubitii nu pot sa vada micile nebunii pe care le fac

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...

Dragostea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

La multi ani sms

Iubirea de tara, iubirea de parinti, de prieteni si de tot ceea ce ne inconjoara este pretutindeni si ne copleseste in fiecare minut pe care-l traim.

Dragostea sau Iubirea este un giuvaer de mare pret, dat in dar fiecarei fiinte umane. Daca l-ai pierdut, viata ta nu mai are nici un sens...

Fara IUBIRE nu exista viata! IUBITI-VA! Si alungati bezna aceasta ce ne sugruma in fiecare clipa!

Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume; cel mai trist lucru este sa suferi din iubire...

Cand iubirea, acel puf de papadie, ce vine mereu si pleaca cu primul fir de vant, va trece si pe la poarta ta, atunci vei sti ca m-ai intalnit...

Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda.

Pierduta lucire din raza de luna, frumoasa mea umbra, ce umbra nebuna, frumoasa lumina, scapata din stele, cazuta-i din noapte in visele mele...

Nu incerca sa gasesti iubirea absoluta, pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta, pana si iubirea...

O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara.

Nu putem merge departe in prietenie, daca nu suntem dispusi sa ne iertam unii altora micile defecte...

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...

Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.

Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui, este darul pe care-l oferiti intregului Univers!

Traiesti fiindca traiesti! Iubesti fiindca traiesti...

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta.

Funny sms

E seara,afara e frig,gandul meu la tine zboara mereu,nu il pot opri pt ca esti mereu in gandul meu,in inima mea e scris numele tau si acolo va ramane scris mereu,as vrea sa te simt aproape,sa ma tii in brate,sa ma saruti......eu... sa iti spun cat de mult te iubesc si ca de cand ai aparut in viata mea ma simt in siguranta,protejata si fericita,esti ca o raza de lumina pt mine ce ai aparut exact cand trebuia,sa-mi aduci un strop de fericire sau mai multa fericire,pt ca fericirea mea esti tu.KISS YOU!

Sms de dragoste de la admiratorul secret: Stiu ca nu inseamna mult un te iubesc / Scris cu degete tremurande pe-un telefon uzat / Dar mai mult nu indraznesc / Nu pot mai mult dar Doamne cat te plac!

Am trimis un sms / Unde dragoste nu e / Dar e haios si are rima / Sper sa-ti ajunga la inima / Si s-auzi cum iti soptesc / Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc!

Inima doare dar iubirea rezista / Ochii lacrimeaza dar fericirea rezista / Eu si cu tine impreuna mereu / Nu ne e bine dar nici nu e greu

Ti-am cules ghiocei / Caci esti pura ca ei / Ti-am oferit lalele / Caci esti fermecatoare ca ele / Ti-am cules trandafiri / Sa ajungem miri

Nedespartire: Cand dorm te port in vise, cand sunt treaz te port in ganduri, cand sunt langa tine ma arunc in bratele talr, cand voi murii sufletul meu se va cuibarii in bratele tale.

Te-am visat azi noapte / Acoperita-n soapte / Cu ochii-nflacarati / Cu buzele muscate / Si n-am sa ma simt bine / Pan� ce n-am sa-mi traiesc / Visele cu tine.

Soarele straluceste asa de tare ca sa trezeasca admiratia ta. Nu pot rivaliza cu el dar si eu am cateva cadouri speciale pentru tine daca alegi sa fii a mea.

M-a muscat un sarpe / Furisat din ape / Si a sa otrava / M-a facut bolnava / Vanator de porumbei / Pleaca inapoi.

Ma intreba iubita / Cu ochii in pamant / Iubitule esti bun la pat / Iubit-o buni sunt multi / Eu sunt de-a dreptul sfant

De dragoste uniti / De oameni despartiti / Tu spune-mi de ce-asculti / De inima cea singura / De oamenii cei multi

Ce e o ora fara tine? / O ora fara tine inseamna o vesnicie / Cum e sarutul tau / Ca dulceata unei bomboane inmultite cu o mie

Sms romantic : Iubirea a presarat in ochii tai pulberea de stele a noptii si-n inima mea a turnat dogoarea soarelui. Vino sa ne iubim.

Sms de noapte buna: Un bip de noapte buna, un sms de dragoste in loc de sarut, te-astept in visele mele, noapte buna.

Inima mea e o stea pierduta printre miliardele de stele si asteapta ca cineva sa si-o aleaga ca sa straluceasca pt ea.

Love Sms

Alfabetul incepe cu litera "a", numaratoarea cu "1", tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine!

As vrea sa fiu o lacrima care se naste in ochii tai, traieste pe obrajii tai si moare pe buzele tale.

Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine, as merge acum printr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul.

Cine esti tu? Cum de ai aparut in viata mea? Atat de brusc, atat de profund, atat de... PLACUT?!!

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pt ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide...

Scumpi, simt ca ceva a inceput sa-mi apese greu pe inima: e ceva deosebit. Ai idee ce e? E ceva ce simti si tu? E... L'AMOREEE! :)

S-ar putea sa adorm numai din dorinta de a-ti vedea chipul chiar si in vis..

Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine?

Mi-e dor de tine. De buzele tale senzuale... Vreau sa te am aproape, sa te strang in brate, sa te sarut. Sa ne contopim amandoi intr-un sarut pasional. Sa ne imbatam cu dragostea ce ne imbratiseaza, toata noaptea. Dimineata, sa ne trezim imbratisati si sa o luam de la capat.

Iti multumesc pentru speranta si fericirea pe care mi-o oferi zilnic. Prezenta ta ma face fericit si increzator in viitor. TE iubesc mult!

friendship sms

Te-mbeti de smecher ce esti, sau de fricos, ca sa-ti gasesti curajul ?

Ma bucur ca am devenit prieteni buni, mai am nevoie de inca doi si o sa am bere gratis toata saptamana

O bere e afrodisiac pentru sex, doua beri e afrodisiac pentru gura. Cu cate beri te servesc in seara asta ?

Iti plac fetele goale ? Poate pentru ca goale sunt doar papusile gonflabile pe care le umplii cu aer.

Cand vad o lebada ma gandesc la iubire, cand vad o rama ma gandesc la tine.

Inima este singurul ceas care masoara timpul real. Amandoi am obervat cand santem impreuna si inimile ne bat repede cum zboara timpul.

varianta sms pt prieteni : Cand vrei sa te sun da-mi un bip, cand vrei sa vin la tine da-mi doua bipuri, cand te masturbezi nu-mi da nici un bip.

Amanta si sotia pentru sot sunt ca uleiul si benzina pentru motor nu va merge niciodata bine doar cu una singura dintre ele

Peste 3 zile voi termina un experiment care a implicat abstinenta sexuala 1 an de zile si doresc sa organizez un concurs pentru a alege prima fata cu care voi face sex dupa 1 an. Vrei sa te inscrii si tu ?

Pentru fiecare sms dau cativa centi din buzunarul meu, pentru fiecare clipa de tacere a ta dau cateva zile din viata mea. Oare am sa raman mai intai fara zile sau cu buzunarele goale ?

Cat de mult te iubesc, nu vei sti niciodata. Ai patruns in inima mea fara sa imi dau seama,iti multumesc ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fi iubit.TE IUBESC

Este foarte tarziu si oboseala din cursul zilei isi face aparitia,as vrea sa adorm dar ochii refuza comenzile,vad in fata mea frumosul tau chip si ca un film revad minunatele momente petrecute impreuna..

Azi te-am intalnit pe tine , Gandul meu s-a Ratacit , l-ai luat dupa tine, inima mi-a tresarit , vino repede la mine , vino ca sa ne iubim ,azi iti spun , te Iubesc cu Adevarat !

Cele mai dulci trufandale / Sunt buzele tale / Cele mai delicioase gustari / Sunt ale tale zvarcuri / Ah, inca-mi infoara limba / Al aromei tale ecou / Si totusi astept mereu cu nerabdare / Sa te gust din nou

Intr-o zi / Iti voi privii / Ochii tristi / Si pesimisti / Si-am sa-ti spun / Ca esti nebun / Ca tu nu crezi / Nu poti sa vezi / Cat te iubesc / De-nebunesc / Si eu ca tine / Sa-ti fie rusine