Funny Sms 4

In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.

O briza, un val, o adiere, un nor... un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez !

Se spune ca doar odata in viata te indragostesti cu adevarat.. sper sa fiu si eu prin preajma ta !

Crezi in iubirea la prima vedere ?... sau va trebui sa revin?

Daca as fi inger as face ca visele sa ti se adevareasca, dar nu sunt decat un om care poate sa te iubeasca.


De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii te vad pe tine!

Daca un sarut ar fi o picatura de ploaie, ti-as trimite dusuri, daca o imbratisare ar fi o secunda, ti-as trimite ore, daca un zambet ar fi apa ti-as trimite marea, daca iubirea ar fi un om.. as indraznii sa iti spun ca te iubesc.

Eu mor gandind la tine, dar tu ma uiti si mi-amintesti in vise mai senine. Nu te mai uit, in veci eu te iubesc, ei nu ma cred, ei nu-nteleg, si stau... si tac... si ma intorc in mine gandindu-ma la tine !


Te vad printre stele, ochii tai sclipesc ca ele, tu esti soarele si luna, bucuria vietii mele ,de-as avea putere sa privesc in ochii tai si sa-ti spun ca TE IUBESC, crede-ma ca nu glumesc.


Pacatul nu are uneori limite si se poate identifica cu infinitul, atunci cel mai mare pacat al meu este ca te iubesc in infinit !

Daca as putea m-as transforma intr-o stea, as sta mereu la geamul tau. Cand vei inchide ochii as cobora sa-ti sarut buzele fierbinti si ti-as sopti: te iubesc !

Daca as avea aripi as zbura pana la tine, daca as putea te-as tine langa mine, dar nu am nici aripi nici putere, te am doar pe tine in sufletul meu !


Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea.


Adio de acuma-ti spun... de-acum nu-ti voi mai fii o piedica in drum... destul am plans... destul am tanguit... ca sa constat ca tu nu m-ai iubit.


Poate incerc prea mult sa m-amagesc... ca te pot uita, dar si-acuma simt pe buze... uneori... sarutarea ta!!!


De ce ploua azi? de ce plange cerul? eu cred ca plange pentru mine... oare? sau pentru tine... asa sa fie? dar ploua prea mult, cred ca plange pentru amandoi, pentru ca inca nu ne-am gasit, maine daca e soare , ce zici ne intalnim?

Tu nu stii de mine... nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu... eu te privesc si nu-mi ajunge... te simt si nu ma satur... te am si te mai vreau.

Mi-au eliberat certificatul medical si mi-au spus ca sufar de iubire acuta, mi-au recomandat caldura corporala si anestezie pe baza de sarut... Ce zici ma ajuti sa urmez tratamentul?!?

Nu te speria sunt la spital pentru ca mi-a gasit ceva in inima, dar fii fara griji pentru ca operatia nu le-a reusit... Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo esti tu, si acolo vei ramane !!!

Daca vreodata luna nu-ti va fi aproape, daca soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: iubirea mea, care niciodata nu te va lasa...


In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii... e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine...


Cand ingerasii in rai se jucau, pentru ca unul era tare dragut, ceilalti l-au aruncat pe pamant! Ups! te-ai lovit?

Sms pt. pescari : Draga, plasa ta de pescuit are ochiurile prea mari pentru pestisorii delicati ca mine. Incearca la balene.

Sms pt. pescari : Nici un pestisor de aur nu-ti poate oferii ceea ce pot eu. Profita pana sunt in plasa ta.

Sms pt. pescari : Maine ma duc sa fac baie in lac vii sa ma pescuiesti ?


Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin...era frumos, sexy,adorabil,..am vrut sa ti-l cumpar,pana cand am realizat ca era refexia mea.

Last night i wanted to write u a letter, all i could write was: "noh ss!w ! " it doesn't make any sense until u read it upside down.

Am cerut o floare, mi s-a dat o gradina, am cerut o raza de soare, mi s-a dat tot soarele, am cerut sa mi se suga p***, mi s-a dat numarul tau.

A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a suck, a suck leeds to a fuck. So, do you want a hug .


I think it is time I tell you what people are saying behind your back...! Nice Ass.

Este ora trei dimineata si pe strada mea, a trecut un buldozer cu senile care se inderepta spre santier. M-am gandit ca ar fi cool sa iti spun si tie. Noapte buna si somn usor in continuare!

As vrea sa ma aflu infinsa pe tine acum, sa-ti simt prezenta ta fina in chiloteii mei lycra, sa-mi infig mainile adanc in tine, ...dar nu te gasesc Nisip afurisit!!!

Am fost arestat pentru port ilegal de frumsetze si trafic de inteligentza...am fost nascut la cererea femeilor...cand m-am nascut am fost scos la licitatzie si am castigat milioane de $,iar in momentul de fatza sunt printz al femeilor!

Sex is a sensation,it's about a man temptation of putting his location in a woman destination.Do you understand this explication or you need a demonstration?

Sunt virusul Mos Craciun.Daca vrei cadouri,trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul sms.

Do you know what abbreviation ADIDAS stand for?!?! All Day I Dream About Sex!!!

Funny Sms 3

Sex is a sensation, it's about a man temptation of putting his location in a woman destination. Do you understand this explication or you need a demonstration?

Imi aduc aminte cum a fost prima oara... M-am asezat pe spate, shi incet incet am simtit o intepatura, de unde a iesit sange cu o substanta galbuie. Tu mai intrebat daca ma doare, iar eu, cu ochii in lacrimi, am zis ca nu, dar pana la urma n-am mai putut suporta, si am tipat. Ah! te-am scos masea afurisita .

I think it is time I tell you what people are saying behind your back...! Nice Ass

Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin... era frumos, sexy, adorabil, ..am vrut sa ti-l cumpar, pana cand am realizat ca era refexia mea.

Ai fost alaturi de mine cand m-am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am bushit masina. La naiba! Imi porti ghinion !

Adori trupul meu dulce ...iti place cand buzele noastre se ating ... esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele... sunt acelasi eu: Jack Daniels!

Daca pastrezi acest mesaj, te vei gandi la mine, daca il vei ignora, ma iubesti, daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi, nu poti sa traiesti fara mine!

E chin sa nu te pot privi, e moarte sa nu-ti pot zambi ... ascuns in mine tu-mi zambesti, si ma iubesti si ma iubesti!

Chiar daca iubirea este un joc,intra in el pentru a nu pierde jocul vietii.

Am rugat soarele ca atunci cand te vei uita la el sa-ti zambeasca iar cand te vei uita la luna ea sa-ti sopteasca : pisicuta ta te iubeste !

Daca ma vezi sa nu ma privesti, daca ma privesti sa nu ma atingi, daca ma atingi sa nu ma saruti si daca totusi ma saruti... SA NU TE OPRESTI!!!

Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!!!

Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face ssa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele!

Cineva mi-a spus ca undeva in lume exista o persoana care ma iubeste asa cum merit, dar eu nu vreau pe altcineva decat pe tine; te vreau al meu !


Hotaraste-te o data, ce tot stai sa te gandesti? Crezi ca ai sa faci o crima daca-mi spui ca ma iubesti?


Nu esti linga mine,dar esti in gandurile si inima mea... mi-e dor de tine.

Mie greu sa zambesc atunci cind nu esti linga mine !!!

Fluturi traiesc doar o zi pe paman... as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul...IN BRATELE TALE!

Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer ,pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? Te iubesc ! (Irina & Ovy in love)


Esti raza mea de soare care imi incalzeste sufletul si marea din ochii mei. Esti caldura si dulceata vieti mele. TE IUBESC.

Pt mine a spune te iubesc nu inseamna nimic, dar a iubi cu adevarat inseamna totul, imi dai voie sa te iubesc ca sa iti pot demonstra?

Cand ma gandesc la tine, inima imi bate atat de tare tind sa cred k vrea sa-mi fuga din piept si sa vina langa inima ta... sa-i spuna cat de mult te iubesc !

De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic...

Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!

Cand ma gandesc la infatisarea ta de ingeras buzele mi se umezesc gandindu-ma ca ti-as putea vorbi in soapta, spunandu-ti vorbe dulci.

Cand te-am cunoscut, mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc; iar acum cand te iubesc, mi-e teama sa nu te pierd ...

Sunt doar o lacrima care cade... si nu e nimeni sa aiba grija de mine... voi fi stearsa, lasata sa cad... Ce se va intampla cu mine ?

Sms de iubire 3

A te indragosti este atunci cand ea adoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale!


Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte .

Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles.


De ploaie te poti ascunde dar de dragoste n-ai unde, caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde .

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin si nu-mi doresc decat sa fii cu mine , mereu in brate sa te tin. De aceea nu ma-ncumet sa-ti dau pace , legati pe viata vreau sa fim mereu, caci fara tine spune-mi ce s-ar face in ceas de seara, singur, trupul meu.

A iubi inseamna a suferi, dar cum tot mai multi fug de suferinta, tot mai putini stiu sa iubeasca.

Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min. ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat!

Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

Inima unui indragostit e ca o usa, se deschide atunci cand nu te astepti si nu intotdeauna la usa este cine trebuie.

A iubi inseamna a darui mereu, pana ce simti ca te stingi. Si totusi, daruind iubire ,nu te mistui, ci...traiesti !


Dragostea este oarba si iubitii nu pot sa vada micile nebunii pe care le fac

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...

Dragostea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.


Ma pierd in ochii tai / Dar frica nu imi este / Ca-n toata fiinta ta / E numai dragoste si frumusete.


Pentru tine-ntr-o padure / As numara toate frunzele / Dar cu tine-ntr-o padure / Am speria fiarele

Esti un trandafir frumos / Dar pre-nalt si prea spinos / N-am sa pot sa te culeg / Sa te-admir, sa te miros

Se cer toti norii intre noi / Si vantul ne desparte / De n-ai sa-mi dai un bip inapoi / Am sa raman departe

Dorule noapte de noapte / La furat ma duci / De pe-a iubitei buze rosii / Sarutarile cele mai dulci.

Un sarut si un TE IUBESC asta-i tot ce mi-a mai ramas dupa aseara (sms dupa o petrecere costisitoare)

Esti mai frumoasa ca un inger, fii a mea si te voi iubii asa cum meriti.

Meriti toate stelele de pe cerul noptii dar eu nu pot sa ti-o daruiesc decat pe cea din pieptul meu.

Nu te iubesc pentru cat esti de inteligent, frumos sau bogat, te iubesc pentru cum stii sa ma iubesti.

Am doua bilete spre paradis pentru la noapte. Vrei sa vii tu cu mine ?

Numai ingerii stiu cat de mult te iubesc, numai dracusorii stiu cum te visez.

Ca un inger mi-ai aparut in fata, ca un fulger mi-ai ajuns la inima.

Sms de iubire 2

Vreau sa te simt aproape si sa-ti simt sarutul, Vreau sa ma strangi in brate si sa privim apusul!

Luna sa-ti vegheze somnul, Ingerii sa-ti indulceasca visele, Cand te vei trezi, SA FI LANGA MINE!!!


Nu te iubesc parintii care te-au facut, cat te iubesc eu pe tine de cand te-am cunoscut!


As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau,sa ma evapor si sa ajung in cer ,sa le spun ingerirlor ca si pe Pamant exista Raiul cand esti cu mine...Te Iubesc

Ar fi pustie lumea fara tine si lipsa ta ar fi un vesnic chin pt mine si imi doresc mereu sa fi cu mine mereu in brate sa te tin!!!IuBeScK uN InGeRas

Cand te-ai nascut afara ploase, dar nu ploua cu stropi de ploaie ci ingerii plingeau ca au pierdut unul din ei !

Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine acum as merge printr-o gradina de flori fara sa-i mai gasesc capatul....

Inima mea iti e o jucarie / Ii spui un distant te iubesc / Si ea-ncepe sa-ti cante / Si pleci, si plang si ruginesc.

De zile te chem sa ne vedem fata in fata / Tu nu-mi raspunzi dar nu sunt trista / Caci inima mea e pregatita / Sa te astepte o viata

Iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insuti...

Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva.

...Imi este greu fara tine, dar tu mai avertizat... deci nu am scuze ca m-am trezit din visul frumos in care TU si EU am fost..., dar si asa tu ai ramas, esti si vei fi..., visul frumos ce seara de seara mi-l voi aminti.. "MiSs_YoU"

Nu ma cauta... Eu sunt peste tot in jurul tau: in fulgii de nea, in lumina alba a diminetii, in pustietatea noptii... Doar inchide ochii si lasa-ma sa te simt...

In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.


Din apa marilor as vrea sa impletesc Cuvantul dulce "TE IUBESC" Si tie sa ti-l daruiesc, ca esti tot ce imi doresc!


Daca as primi cite o stea de fiecare data cind ma gindesc la tine , as tine tot Universul in maini.

Dragostea adevarata: incepe cu o scanteie, se sudeaza ca o prietenie si e multiplicata calitativ prin fidelitate unul fata de celalalt.

Imi reamintesc clipa dulce, cand ai aparut in calea mea, ca o fantoma ce seduce, cu parul tau rosu ca focul si ochii tai albastri ca cerul senin de vara, imi reamintesc primul sarut care ne-a unit si zabetul tau dulce... Te iubesc!

Barbatii iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cat, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubi atat.

Sa glumesti in iubire dar sa nu iubesti in gluma ...

Acolo unde nu exista fericire, acolo unde staruieste intunericul si viata trece fara alinare, acolo sunt eu, inecandu`ma in lacrimi de dor ... pentru TINE!

Cauta in sufletul meu pacea, cauta iubirea, pasiunea, tandretea, cauta implinirea... Cauta si te vei regasi gasi acolo, foarte aproape de inima mea...


Sa astepti mereu dragostea ca pe un fel de jertfa pe care nu ai cum s-o oferi, pentru ca de fapt asteptai o jertfa pe care sa o poti oferi ca pe o dragoste..


Sa ai curaj sa risti pentru adevarul din inima ta, dar sa nu te minti cand il asculti.

Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi...dar el vine fara veste shi pe mine ma trezeste!